Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ve čtvrtek jedeme na Slovensko trasa kolem 690 Km pak hodím info jaká byla spotřeba.Plánuji že pojedu na spotřebu-po dálnici maximálně 110Km/h (i když nevím jestli to vydržím s nervama těch 110Km/h max).Pak sem hodím info.:(

Odesláno

ja som mal spotrebu zo Ziliny do Rennes (FR/Bretonsko) a spat 6,1-6,2 a to som ho vobec nesetril, klima a chladnicka boli samozrejme cely cas zapnute. tempomat na 135 po dialnici a v nemecku to slo aj podstatne viacej. vyslo to cca 4 nadrze tam a spat na cca 3800 km.

uplna spokojnost

[upravil dne 28/7/10 pyrone]

Odesláno

Ahoj všichni,tak konečně jsem se dostal k notebooku cesta na Slovensko byla dobrá(bylo to trochu na mozek těch 100-110Km/h po dálnici).Najel jsem 700Km se průměrnou spotřebou 6,1 L/100Km.

Odesláno

My jsme jeli Zadar. Tam a zpět i s výlety po okolí (Šibenik atd.) 2300 km. Na dvě nádrže a kousek spotřeba 5,2 l/100 km. V 5 lidech a bagáž až po strop ne s rakví. Bez jakýkoli problémů. Drtivou část cesty na tempomat, tam průměr 101 km/h. zpátky to byla tragedie 4,5 hod. v kolonách to spadlo na 67 km/h. Velice mne potěšil průjezd Vídní požád 80 km/h. Klidně bych jel zítra znovu.

Odesláno

Na Chorvatsko nedam dopustit az na tie ceny v Restauraciach ale tie moc nemusim.More je tam super a komu vadia Sutre nech ide do Grecka alebo Bulharska !Cesta je tam prijemna po fantastickych a kvalitnych dialniciach .Ja chodim do Tucepi a Omisu vo stvorici plny kufor zapnuta klima a aj ladnicka vzdy na noc miestami valim aj 170Km/hod a spotreba 5,6L.Na palive som absolutne nezistil rozdiel tankujem len na INA pumpach.Ludia su tam prijemny a chodim len tak bez toho ze si nieco platim dopredu .:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak letos,vrátili jsme se před 3mi dny,opět na cestě Kadaň-Tučepi ve stejnym složení a naložení 5.1 a naspět 5.2l.Vůči jinejm letům jsem ale dodržoval rychlostní limity.Co mě překvapilo bylo to že časově to vyšlo zhruba nastejno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...