Guest dtyrkas Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Teče mi neustále u řidiče přes těsnění dveří dovntiř na podlahu. Místo je to v dolním záhybu karoserie (u nohou). Fakt si nevím rady a netuším, jak tomu zabránit. Za deště stéká voda seshora těmi gumovými kanálky, ale ne všechna ven, nýbrž na prahu se tvoří loužička, která nemá kam odtéct. Když otevřu dveře po dešti, vždycky ji tam najdu. Voda přetéká vrchem přes těsnění, plastové obložení na prahu a stéká na kobereček a pod něj. Těsnění se mi zdá v pořádku, prostříkl jsem to silikonovým olejem a je to stejný. Není ošoupaný a ni potrhaný. Nemáte někdo nápad, co stím? Moc děkuju za rady, bo to je problém , kterej mě vážně už nebaví. Já už fakt nevím. [Editován dne 4/11/04 dtyrkas] Citovat
Ladis Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Pokuid je to u dveří řidiče a u spolujezdce je to v pohodě, tak bych i přezto viděl problém v tom těsnění. Přehoď těsnění mezi stranama a uvidíš. Jestli je kastle dobře spasovaná, není tam nikde žídná podstatná fuga, kanálky kolem rámů bočních oken jsou taky v pohodě, tak to jenom prakticky takhle vyzkoušet. Jenom doufám, že ti to pak nebude dělat kaluže na obou stranách A není problém v zacpání spodního odtoku v blatníku? Teče tama voda z předního okna a kanálků kolem kapoty. Pokud je kapsa blatníku zanesená listím, pak by se voda mohla v těchto místech sdržovat a cpát se tam, kde normálně není. Citovat
macho Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Ja jsem to vyresil tak, ze jsem kolem celeho obvodu dveri nalepil samolepici gumove tesneni, ktere se pouziva u oken(dvouskel) normalne v byte. A od ty doby ani kapka. Neni to sice moc elegantni reseni, ale funguje. PS: to tesneni je asi 1 cm siroky a 4-5 milimetru vysoky, dvere ho samozdrejme casem zformujou podle vlastni potreby. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Napsán autorem Ladis Pokuid je to u dveří řidiče a u spolujezdce je to v pohodě, tak bych i přezto viděl problém v tom těsnění. Přehoď těsnění mezi stranama a uvidíš. Jestli je kastle dobře spasovaná, není tam nikde žídná podstatná fuga, kanálky kolem rámů bočních oken jsou taky v pohodě, tak to jenom prakticky takhle vyzkoušet. Jenom doufám, že ti to pak nebude dělat kaluže na obou stranách A není problém v zacpání spodního odtoku v blatníku? Teče tama voda z předního okna a kanálků kolem kapoty. Pokud je kapsa blatníku zanesená listím, pak by se voda mohla v těchto místech sdržovat a cpát se tam, kde normálně není. Je to na obou stranach, i u spolujezdce. Ale tam o neco min. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Nedalo mi to a rozebral jsem dvere, protoze se mi zdalo, ze ta voda vyteka zpod plastu reproduktoru, zpod calouneni. A taky ze jo. Po dlouhych pokusech s vodou jsem \"kapnul\" na tohle: Voda steka po okne dveri dovnitr do dveri, kde pak skapava na vnitrni stranu dutiny a vyteka kolem reproduktoru ven pod calounenim. Ikdyz je tam ochrana folie - reprak potrebuje stejne diru. Stalo me to asi 3 hodiny a nevyresil jsem to. Reseni, napadly me 2 moznosti: 1) Nova gumova lista kolem skla venku - myslim, ze to moc nepomuze. 2) igelitova ochrana v dutine (uvnitr dveri), tak aby voda stekala do kanalku a ven ze dveri. Jinak zapich - pred barakem stoji stejne stary kombik 405 a jeho majitel se za mnou stavil pro radu. Hmmm - taky mu tam tece, uplne stejne. [Editován dne 15/11/04 dtyrkas] Citovat
trollik Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 jo otcovi se to stavalo take,ze mu to teklo reprakama a pak do toho ruzku.Reseni.Reprak ej o nejake misticky.Treba velka od Ramy a nebo Perly.Nejen,ze se ti zvedne hlasitost,ale nebude to cakat na reprak a ani vzlinat pod gumu.M Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 jooo, to zni dobre - ze me to nenapadlo Citovat
trollik Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 tak co?pomohlo?Ja to budu delat na svem novem peugeotu take. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Zitra na to jdu. Pak hodim echo. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 17. leden 2005 Odesláno 17. leden 2005 Tak to pomohlo, ale problemu bylo vice. Voda uz nesteka ze strany od dveri, jako predtim, jenze koberecek je mokrej i jinde. Podle mne je jeste jedno misto, kudy to muze tect, a to jsou tesneni kolem posilovace brzd. Koberec je vlhkej jakoby od pedalu a po vizualni kontrole zjistuju, ze voda kape z plastove kostky pedalu, kolem tahla brzdy. Nemate nekdo podobnou zkusenost? A kdyz jo, jak jste to vyresili? [Editován dne 17/1/05 dtyrkas] Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Tak, dalsi pokracovani nekonecneho serialu: Auto bylo s timhle ve www.retrocar.cz - skvely pristup, dobre ceny (dostal jsem i slevu jako clen peugeot clubu), mechanik si s tim vyhral. Fligna byla opravdu v tom tesneni a navic zrezlem spodku te podtlakove nadoby. Pry se v te plastove dutine kvuli tomu dokonce drzela i voda. Nadoba ocistena, nastrikana odspoda, nove tesneni a jeste cele zatmelene. Spokojenost nejvetsi. Dneska v noci byla celkem slusna prutrz a rano pod pedaly je sucho jak v perince. No ale aby toho nebylo malo, na strane k tunelu tesne pred sedackou ridice je zas vlhko. Mozna jsem to nenechal jeste dostatecne vyschnout, ja nevim. Ja se z toho - nemuze tam bejt treba nejaka prorezla dutina, co je v tech mistech, muze tam vzlinat vlhkost? Citovat
trollik Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Tece ti topeni!K topeni vedou 2 plastovy trubky a ty jsou utesneny o-krouzkem.Tn ztvrdne a tece to.Uz jsem to delal u 3 aut. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 to se mi moc nezda, ty trubky jsou trochu vic dopredu a schovany pod plastem, ta vlhkost je trochu vic dozadu spis skoro u nosniku sedacky, ale liznu si a uvidim tak vse je ok, auto je suchy i po nekolika vydatnejch destich, asi to muselo trochu vyschnout. [Editován dne 1/6/05 dtyrkas] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.