Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P 406 1.8 16v- stávkuje rychloměr

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem si všiml, že mi ve 406ce stávkuje rychloměr. Ručka se zastavila někde kolem 70 km/h, auto zrychlovalo a když jsem lehce poklepal palubku, tak vyskočila na 100 km/h. Pak mi to udělal ještě několikrát, např. při rychlostech kolem 40, 60 nebo 90 km/h.

Jo a taky mi někdy spadne palivoměr na nulu jako při vypnutym zapalování. Po bouchnutí do palubky naskočí.

U palivoměru bych to tipoval na nějakej studeňák zezadu, bude to stejnej problém i u rychloměru nebo se mám spíš zaměřit na snímač rychlosti v převodovce?

Díky za odpovědi.

Odesláno

Mohlo by to být nějaké ukostření. Mě rychloměr dělal to, že za jízdy spadla ručíčka na nulu a přestalo fungovat i počítadlo km, po několika vteřinách zase ručička vyskočila a fungoval v pohodě. Neon mi poradil zkusit očistit ukostření od baterie na motoru, jemu to pomohlo. Tak jsem to udělal a částečně to pomohlo, předtím mi ten rychlomět vypadával každou jízdu, teď už to udělá jenom občas.

Odesláno

Dundee Dundee, takovej zkusenej na foru a nevi to a ani nepouzije hledani :bacha:D 100x opakovany problem - studenaky v palubce, cidlo by to bylo jen v pripade, kdyz by rychlomer padnul na 0 a zaroven se prestaly nacitat vzdalenosti na pocitadle km

tady mas i clanek s popisem opravy http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187

kdyz dorazis do Brezinevsi pro stahovacku a bude cas, muzem na to mrknout ;) Pajku David ma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...