Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Cyklon

Tak ono je asi město a město :) Když výrobce auta udává pro tento motor 1,4/8V (koncepčně celkem zastaralý) městskou spotřebu 8,4-8,9 , tak asi ví o čem píše. Takže majitelům, kteří mluví o spotřebě ve městě kolem 7 litrů zkrátka moc nevěřím ;)

ja netvrdim že ked jazdiš furt v zapche a máš pustenu klimu, tak že možeš mať spotrebu tých 8 litrov ale zase ked máš mesto kde je doprava plynula bez zapchy aj ked sa pohybuje rýchlosť medzi 15-30km/h tak nemožeš mať spotrebu 8litrov, to podla mňa neni možne....ale ked ozaj že si v zapche a máš len spojka-plyn-brzda tak tých 8-9litrov celkom uverim

a ja som prevažne nechapal tých čo píšu že mimo mesto alebo neaka dlha trasa a spotreba 7-7,5 litra čo je podla mňa volovina taka ista ako nepochopim čo niektorý maju u GTička spotrebu niečo malo okolo 6litrov :D

Odesláno

otázka je, co je rychlá jízda a \"rychlá\" jízda, každej to může brát jinak, jestli přeřazování okolo 3-4 nebo kolem 5-6,5 :) Třeba bych se taky na těch 8 dostal, kdybych řadil u 4 :)

Odesláno

1.4 HDi ... me pripada ze po meste cca 5,5-6, mimo mesto okresky dálky 3,2-3,7, prumer cca 4,3 palubni pocitac (dodelavany) mi ukazuje vetsinou o 10 procent mene, nevite , da se to nejak kalibrovat nebo korigovat?

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: tom999

Benzín 1.4. V meste mam okolo 7l a mimo mesta okolo 6l. Pri rychlej jazde aj 8l :D

Tak to je zvláštní, tomu mému město (Praha) dělá problém, protože nedávno jsem vyjel velkou část nádrže po dálnicích, kde jsem tomu šlapal na krk (130 - 150) a vida průměr na celou nádrž už nebyl oněch 8, ale jen 7 ;)

Odesláno

Zdravím, s 1,6 16V HDI jezdím v průměru za 4,5, pokud ty ventily trošku rozhýbu, tak 5 a když chci dojet na nádrž co nejdál, tak 4. Je znát, když musím změnit otáčky motoru z největšího kroutícího momentu, tj. 240 Nm při 1900 ot/min. a to nahoru nebo dolů, tak jde spotřeba vždy nahoru.

Maximální spokojenost. Původně jsem měl Lanose s LPG a nebylo žádné překvápko, když se to po jízdě spočetlo na 11 litrů. :myslim Služebně mám SUZUKI SX 4 a bez zápřahu 4 kol jsem na 10.:o Zlatej nafťák. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...