Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam taky problem kupil som xantiu 1.9 hladky. isiel nejak poslabsie tak som vymenil filter paliva a o pol otacky som pridal na cerpadle srobikom na zmesi ide to odost lepsie ale est eto neni ono, ale mam taky problem ze ked idem za jazdy a chcem to vytocit nad 3300 otacok tak to zacne cukat a raz taha raz nie co by to mohlo podla vas robit moze bit vadne cerpadlo? gumicky na cerpadle.? stretol sa niekto tym?

Odesláno

Lepší než na Peugeot clubu v sekci P405 bude zkusit vložit dotaz na www.citroeny.cz nebo přímo na Xantiaclubu.

Jinak běžná doporučení-výměna filtrů (ve tvém příp.palivový a vzduchový)projít palivové trubky a na dehtových BéXech doporučují kontorlu a event vyčištění nádrže or sacího ?koše?.

Odesláno

PS-dehtová Xantie bez turba není žádný závodník,spíše dělník!

Pravda se čtyřistapátým jsem do Votického kopce na vrcholu stpoupání s rodinou jel asi jen pade na 3° na rozdíl od benzínové Xantie 18i16V kde mám ještě za 5 a cca 100km za hod. ale za to se spotřebou minimálně o dva litry vyší a v benálu (dnes mi ukazuje průměr cca 8 na sto na rozdíl od 405 kde byla dlouhodobá za 5l NM or fritolu!!!

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...