Mik.e Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Představuji Vám mojí 406ku a menší úpravy: Za použité díly a tipy/rady chci poděkovat zejména členům Devils-Night, BoneDaddy, a Čakomovi -První fotka po koupi, a první detuning – ta ploutvička šla dolu, byla děsná a ještě křivě nalepená… [upravil dne 30/4/13 21:16 od Mik.e] Citovat
Mik.e Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 -na podzim sem chtěl udělat kopii klíče, měl jsem jenom jeden.. dopadlo to takto: ve zkratce, no mám ho [upravil dne 20/3/14 22:15 od Mik.e] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Konečně jsem se dočkal vlákna. Ještě trocha péče a bude to velká kočka. A nemáš zač děkovat, taky si mi pomohl. Citovat
Mik.e Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 vyměnil jsem tapecy, předchozí byli obyč bez dřevěných lištiček, do zadních jsem dodělal díry na švihadla a přehodil madla [upravil dne 5/9/10 Mik.e] Citovat
MACI Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Pekne (mas stejne auto jako ja ) Kdyz jsi vymenil to zadni plato za plato s roletkou... je treba nekde na stope dodelavat jeste nejake uchyceni pro vytazenou roletku, a nebo jak se tam zacvakava? Taky bych chtel to plato vymenit. Btw. jde to jednoduse? Citovat
MACI Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Aha, tak to neni zas tak komplikovane, diky za info. Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Moc pěkné. Ty sedačky jsou fakt jak nový. Citovat
culibuk Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 čau tys jsis tam dodělaval palubní počitač??? Citovat
Mik.e Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 čau, snažil jsem se o něj, ale mě nejde dodělat - mam špatnej typ řídící jednotky Citovat
bonfire Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Přesně takovou mam taky:) můžu se zeptat co si měl s nadrží za problem a jak si ho vyřešil? Citovat
Mik.e Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 nešli otevírat dvířka, zatáhl sem za páčku a nic, takže bud tankovat ve 2 lidech nebo to opravit, stačil kousek pružného plíšku, a šlape to jak hodiny Citovat
bonfire Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 mam ten samej problem a ještě sem nepřišel na to jak to opravit:) můžeš mi to vyfotit? Citovat
Mik.e Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 našel jsem před časem tohle vlákno, tam jsem našel tipy atd. moje fotka je tam taky Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Krasavec Mik.u:super Ty Ariany tomu autu moc seknou;) Citovat
Stuchy Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Uříznutí \"kolena\" koncovky a navaření nové před a po edit: já vim neni přímo na středu - bude úprava, bude na středu [upravil dne 7/7/10 Mik.e] ahoj kde jsi koupil koncovku je perfektní Citovat
Stuchy Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 jo měl bych ještě otázečku jak jsi odmontoval ty madla na zadních tapecích ??? myslel jsem že jsou tam zavařený .... Citovat
Mik.e Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 ano jsou zavařený s 1 šroubem, ale jde to odvrtat a madlo sundat. Potom bud přivařít zpátky, nebo vrtnout dírky, a přišroubovat ze vnitř. Já mám variantu na šrouby, jako Čakom, a drží to bez problémů. Člen tušim Koblih69 je přivařoval zpět. Citovat
dusko201 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Mik.e pjekny dalsi stribornakk... pocuj nemas trosku odskocenu tu prednu masku kde je aj znak ci sa mi to iba zdaa...asi budes mat urvane tie uchty co to drziaa mal som to aj ale sekundak to napravil:roker Citovat
Stuchy Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 díky za radu ale madla nakonec zůstanou sehnal jsem si ovladače na elektriku do zadních takže bude úplná přestavba Citovat
Mik.e Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 tak už došlo i na mě Včera kolem 17:30 na pražskym okruhu, já dobrzdil, felda za mnou taky, ale za ní Renault Traffic už ne... felda totálka, traffic nejspíš KO motor, já relativně v pohodě. vejfuk vysí pod autem. Lidi v pohodě, akorát mě trochu bolí hlava, jebnul sem se o opěrku hlavy - stál sem na brzdě, jinak bych nabral fabii přede mnou. Jinak ted mám náhradní vůz škoda fabia 1,4i kombi sociál edition kdo si tohle auto koupí dobrovolně není normální [upravil dne 16/5/12 20:28 od Mik.e] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.