Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Představuji Vám mojí 406ku a menší úpravy:

Za použité díly a tipy/rady chci poděkovat zejména členům Devils-Night, BoneDaddy, a Čakomovi

-První fotka po koupi, a první detuning – ta ploutvička šla dolu, byla děsná a ještě křivě nalepená…

s6300363f.jpg

[upravil dne 30/4/13 21:16 od Mik.e]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vyměnil jsem tapecy, předchozí byli obyč bez dřevěných lištiček, do zadních jsem dodělal díry na švihadla a přehodil madla :super

cimg1877.jpg

cimg1874.jpg

cimg1876.jpg

cimg1873i.jpg

[upravil dne 5/9/10 Mik.e]

Odesláno

Pekne (mas stejne auto jako ja :D )

Kdyz jsi vymenil to zadni plato za plato s roletkou... je treba nekde na stope dodelavat jeste nejake uchyceni pro vytazenou roletku, a nebo jak se tam zacvakava? Taky bych chtel to plato vymenit.

Btw. jde to jednoduse? :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

nešli otevírat dvířka, zatáhl sem za páčku a nic, takže bud tankovat ve 2 lidech :D nebo to opravit, stačil kousek pružného plíšku, a šlape to jak hodiny ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Uříznutí \"kolena\" koncovky a navaření nové

před a po

cimg1334.jpg

edit: já vim neni přímo na středu - bude úprava, bude na středu ;)

[upravil dne 7/7/10 Mik.e]

ahoj kde jsi koupil koncovku je perfektní

• O 2 týdny později...
Odesláno

ano jsou zavařený s 1 šroubem, ale jde to odvrtat a madlo sundat. Potom bud přivařít zpátky, nebo vrtnout dírky, a přišroubovat ze vnitř. Já mám variantu na šrouby, jako Čakom, a drží to bez problémů. Člen tušim Koblih69 je přivařoval zpět.

Odesláno

Mik.e pjekny dalsi stribornakk...:super

pocuj nemas trosku odskocenu tu prednu masku kde je aj znak ci sa mi to iba zdaa...asi budes mat urvane tie uchty co to drziaa mal som to aj ale sekundak to napravil:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak už došlo i na mě :(

Včera kolem 17:30 na pražskym okruhu, já dobrzdil, felda za mnou taky, ale za ní Renault Traffic už ne...

felda totálka, traffic nejspíš KO motor, já relativně v pohodě. vejfuk vysí pod autem.

Lidi v pohodě, akorát mě trochu bolí hlava, jebnul sem se o opěrku hlavy - stál sem na brzdě, jinak bych nabral fabii přede mnou.

Jinak ted mám náhradní vůz škoda fabia 1,4i kombi sociál edition :roll kdo si tohle auto koupí dobrovolně není normální :D

kopieimag0611.jpg

kopieimag0617.jpg

kopieimag0623.jpg

[upravil dne 16/5/12 20:28 od Mik.e]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...