HonzaZ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Když ti nefunguje interní CD v radiu, tak je to problém rádia. Citovat
superjoe19 Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 lebo ked som mal auto na diagnostike, tak ho nechal skontrolovat a naslo nejaku chybu medzi displejom a radiom v komunikacii...ale aj ked to dal odstranit, tak to nepomohlo, CD sa neroztocilo...tak to este skusim pozriet, no neviem... Citovat
superjoe19 Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 inak, nejaka dobra dusa z okolia Dubnice nad Vahom by sa nenasla? s funkcnym radiom na CD, iba by som to chcel skusit, ci je problem v tom mojom radiu...diky Citovat
Dave_k Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 A co zkusit tvoje rádio v jiným autě? Pokud se bude chovat stejně tak je to taky jasný ne? Citovat
superjoe19 Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 no, asi hej, ale chcel by som vediet, ci nemam problem este niekde...ale keby bola aj ta moznost, ze to moje radio skusit v inom aute, bral by som to...snad by som aspon na nieco prisiel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.