Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vymena snimaca ABS na prednom kolese P407 - aky je postup?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

neviete mi prosim Vas popisat postup ako sa meni ABS snimac na prednom lavom kolese na 407-ke? AnotherOne pisal ze to nie je problem, ze to drzi 1 torx skrutka, lenze kde najdem konektor do ktoreho zapojim kabel od toho snimaca a ako sa k nemu dostanem? :myslim

Uvitam foto...

Dik za Vase odpovede

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Vydrž do večera.

Jasne vydrzim... len dufam ze to bude nim...

Diagnostika hlasila

\"skrat alebo spatny snimac ABS na prednom levom kole\" (alebo take nieco)

Tak som dnes kupil novy snimac za 45euro origo z peugeotu a chcel by som ho dnes vymenit..

Dufam ze to pomoze, a nebude na to potom este treba diagnostiku... tak ako tvrdi AnotherOne

Stale riesim problem ESP/ASR system faulty a ABS system faulty po nastartovani... teraz to uz svieti stale po nastartovani... tak dufam, ze toto uz pomoze, kedze brzdovy spinac je uz takisto vymeneny za novy a to nepomohlo...

Odesláno

Diky chlapi, velmi ste mi pomohli.. predpokladam ze kablom od snimaca k tomu konektoru co je pod BSM sa dostanem asi podblatnikom, ze? Este taka malicka otazocka.. ak chcem vyskusat ci to skutocne pomohlo, tak nebude stacit na konektor iba pripojit ten novy snimac kablom a tak nastartovat motor? Ci musi byt pripojeny aj na kolese, tak ako povodny?

:papa

Odesláno

Tak, hotovo, snimac vymeneny, chyba ABS/ESP odstranena.. ;-) Ale bola to dobra maturita s vybratim povodneho snimaca z kolesa... myslel som, ze pojde von lahko, prave naopak... ten tam bol doslova pripeceny a bola to riadna operacia, nez vysiel po kuskoch von... tak Vam este raz dakujem za Vase rady... toto forum je skvele!!! :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...