djbrano Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Ahojte, neviete mi prosim Vas popisat postup ako sa meni ABS snimac na prednom lavom kolese na 407-ke? AnotherOne pisal ze to nie je problem, ze to drzi 1 torx skrutka, lenze kde najdem konektor do ktoreho zapojim kabel od toho snimaca a ako sa k nemu dostanem? Uvitam foto... Dik za Vase odpovede Citovat
djbrano Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: HonzaZ Vydrž do večera. Jasne vydrzim... len dufam ze to bude nim... Diagnostika hlasila \"skrat alebo spatny snimac ABS na prednom levom kole\" (alebo take nieco) Tak som dnes kupil novy snimac za 45euro origo z peugeotu a chcel by som ho dnes vymenit.. Dufam ze to pomoze, a nebude na to potom este treba diagnostiku... tak ako tvrdi AnotherOne Stale riesim problem ESP/ASR system faulty a ABS system faulty po nastartovani... teraz to uz svieti stale po nastartovani... tak dufam, ze toto uz pomoze, kedze brzdovy spinac je uz takisto vymeneny za novy a to nepomohlo... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Měl jsem ten samý problém, ale dělal to levý zadní snímač. Po výměně klid. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Ako som ti písal v druhom vlákne konektor je v motorovom priestore pripnutý zospodu na plastovom kryte BSM. To je poistková skrinka za batériou. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tu je reálne foto. Jednoducho celý konektor ťahaj smerom nadol až sa vytiahne z úchytu. Ide to jednoducho mal som ho von x krát. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Ak to je LEN snímačom diagnostiku určite netreba. Citovat
djbrano Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Diiiky, presne to som potreboval... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 demontovat BSM (1) a rozpojit konektor (a). Citovat
djbrano Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Diky chlapi, velmi ste mi pomohli.. predpokladam ze kablom od snimaca k tomu konektoru co je pod BSM sa dostanem asi podblatnikom, ze? Este taka malicka otazocka.. ak chcem vyskusat ci to skutocne pomohlo, tak nebude stacit na konektor iba pripojit ten novy snimac kablom a tak nastartovat motor? Ci musi byt pripojeny aj na kolese, tak ako povodny? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Ak ti to hlásilo chybu už pri stojacom aute tak by malo stačiť pripojiť čidlo do konektora, nemusí byť fyzicky na kolese. Citovat
djbrano Odesláno 14. červenec 2010 Autor Odesláno 14. červenec 2010 Tak, hotovo, snimac vymeneny, chyba ABS/ESP odstranena.. ;-) Ale bola to dobra maturita s vybratim povodneho snimaca z kolesa... myslel som, ze pojde von lahko, prave naopak... ten tam bol doslova pripeceny a bola to riadna operacia, nez vysiel po kuskoch von... tak Vam este raz dakujem za Vase rady... toto forum je skvele!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.