Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte . . .

Vie mi niekto poradiť, prípadne sem dať odkaz alebo plánik ako vymením predné svetlá na mojom Peugeote ? ? ?

Potreboval by som to najneskor do piatku . . . Nové svetlá už mám doma a cez weekend by som to chcel spáchať . . .

Prípadne či je nejký fígel na nastavenie výšky svetiel - (príklad 1 m od steny a svetlo musí svietiť 50 cm vysoko)

Diiiiiiiiik :roker

Odesláno

Postup ma fore urcite je len musis pohladat, sam som podla neho postupoval ked som menil svetla asi 2 roky dozadu. Je to praca na par hodin. Pokial si dobre spominam musis demontovat celu prednu masku pretoze jedno usko je prave pod nou a inak sa k nemu nedostanes.

Odesláno

jj predni naraznik musi jit dolu! Klasicky vse odspuntovat ci odsroubovat navrchu a spodek, myslim, ze na kazde strane byl jeden sroub a musel se trosku vyhnout podbeh aby se tam clovek dostal. Jinak sundani narazniku, tak do 20min hotovo.

Odesláno

Ale daj si pozor na bočné pätky z boku pod svetlami čo držia nárazník spolu s blatníkom aby si ich nepolámal.Nie sú práve najlacnejšie.Sú z dosť tvrdej umeliny a ľahko sa odlomia.

[upravil dne 7/7/10 janci.b989]

• O 3 týdny později...
Odesláno

fuha dost husto to vyzeraaaa aj ja chcem take kolko si za ne dal? a cez den svietia ok? na bielo alebo zlto? lebo nejaki chalani to tu riesili ze v noci to svieti pekne ale cez den to vobec nevidno, inac v noci svietivost dobra?

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...