djbrano Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ahojte, neviete prosim Vas aka ja priblizna cena noveho snimaca ABS na auto PEUGEOT 407? Dakujem Citovat
djbrano Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne 45€ Dik, Peugeot mi to potvrdil.. tiez som tam mohol zavolat skor nez som zalozil novu temu, ze? Este mam otazocku... Riesim problem ABS/ESP/ASR system faulty a ked som bol za znamym na diagnostike, ten mi potvrdil ze je chybny snimac ABS na prednom lavom kolese. Bude stacit iba ten snimac vymenit a diagnostikou zmazat pamat chyb? Ako ten snimac je vlastne tam uchyteny? Diiiiik [upravil dne 6/7/10 djbrano] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Diagnostiku vôbec netreba použiť. Po výmene snímača chyba sama zmizne, ak je chyba iba v ňom. Výmena je jednoduchá. Snímač je prichytený len jednou torx skrutkou, konektor je v motorovom priestore upevnený pod BSM (poistná skrinka za batériou). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.