dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 tak to je super rado už se teším :super Citovat
dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Tak abych vše upřesnil sraz ve 13 00 v trutnove u lídlu tam chvylku čekačka asi pul hodky kdyby mel nekdo sdržení a pak odjezd smer sejfi asi 6 km snad nám počasí vyjde takže plavky sebou možná koupačka přímo tam v bazenu, možnost dalšího vyblbnutí, jak už sem psal kdo by chtel zustat a strestat nejaký to pivko a posedet na pokec ubytovaní bud chajda nebo stan zaleží na každým jak kdo chce, parkovaní milačku je domluveno u chatek nebo u stanu , večeře pak dle vyberu jak kdo chce, těším se na vaší učast a doufám že se nás sejde víc jak mynulí srazek a byl bych rád kdo přijede aby se zdržel přes noc ale nechci nikoho nutit budu rád ikdyž přijedete na pár hodin :):) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Takže ZDE HERE Nachoďaci, jedeme společně?? nebo jak, kdyžtak sraz o pul jedné na Shellce na Plhově Citovat
Stifler Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 A jak je to s těmi chatkami? Kolik chtějí za přespání? Možná bych překecal přítelkyni, aby jela se mnou, tak by mě tyhle info zajímaly. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 http://www.lesniplovarna.cz/ Tady je i ceník Citovat
dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 myslim že ceny sou přijatelné jak za stan tak za chajdu a jidelák taky není špatnej a ceny ujdou;) jo jo rádo přesně tam takže tě očekavám:super:super [upravil dne 1/8/10 dzana.m] Citovat
Mischelin Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 no já budu reagovat až na místě .... možná spánek taky Citovat
dzana.m Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 tak příští vykend se blýží tak kolik se nás asi sejde Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 se mnou a paní na 100% můžete počítat ,uvidíme jak dlouho se zdržíme podle situace a nálady:D,Hurvajz taky jede a šmudla asi taky takže Náchodská větev zatím 3 auta! [upravil dne 6/8/10 Charlie 1] Citovat
Stifler Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Já budu od západu přijíždět od Nové Paky, přes Vrchlabí a na Trutnov přes Lánov a ty další vesničky, takže kdyby se chtěl někdo přidat, tak můžeme udělat někde srazík už cestou. Citovat
dzana.m Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 super jen tak dál čim výc tim líp :super Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Stiflere, jsem pro společnou cestu Mnooo, a vem si sebou 350,- :bacha [upravil dne 8/8/10 minimaxa] Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: minimaxa Stiflere, jsem pro společnou cestu Mnooo, a vem si sebou 350,- :bacha Neboj, myslim na tebe. Tak v kolik kde dáme srazík? U tebe doma v půl jedný? Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 možná radši dřív, asi budu od tebe potřebovat elektrikářskou maličkost. Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 tak kolik se nás sejde?náchod a okolí 3 možná 4? Citovat
dzana.m Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 ja vym ještě o třech ale nejsou tady nahlašeni no uvidíme třeba nás nekdo překvapí:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.