Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak abych vše upřesnil sraz ve 13 00 v trutnove u lídlu tam chvylku čekačka asi pul hodky kdyby mel nekdo sdržení a pak odjezd smer sejfi asi 6 km snad nám počasí vyjde takže plavky sebou možná koupačka přímo tam v bazenu, možnost dalšího vyblbnutí, jak už sem psal kdo by chtel zustat a strestat nejaký to pivko a posedet na pokec ubytovaní bud chajda nebo stan zaleží na každým jak kdo chce, parkovaní milačku je domluveno u chatek nebo u stanu , večeře pak dle vyberu jak kdo chce, těším se na vaší učast a doufám že se nás sejde víc jak mynulí srazek a byl bych rád kdo přijede aby se zdržel přes noc ale nechci nikoho nutit budu rád ikdyž přijedete na pár hodin :):):):):)

Odesláno

A jak je to s těmi chatkami? Kolik chtějí za přespání? Možná bych překecal přítelkyni, aby jela se mnou, tak by mě tyhle info zajímaly. ;)

Odesláno

myslim že ceny sou přijatelné jak za stan tak za chajdu a jidelák taky není špatnej a ceny ujdou;);)

jo jo rádo přesně tam takže tě očekavám:super:super

[upravil dne 1/8/10 dzana.m]

Odesláno

se mnou a paní na 100% můžete počítat ,uvidíme jak dlouho se zdržíme podle situace a nálady:D,Hurvajz taky jede a šmudla asi taky takže Náchodská větev zatím 3 auta!

[upravil dne 6/8/10 Charlie 1]

Odesláno

Já budu od západu přijíždět od Nové Paky, přes Vrchlabí a na Trutnov přes Lánov a ty další vesničky, takže kdyby se chtěl někdo přidat, tak můžeme udělat někde srazík už cestou.

Guest minimaxa
Odesláno

Stiflere, jsem pro společnou cestu :super Mnooo, a vem si sebou 350,- :D:bacha

[upravil dne 8/8/10 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Stiflere, jsem pro společnou cestu :super Mnooo, a vem si sebou 350,- :D:bacha

Neboj, myslim na tebe. Tak v kolik kde dáme srazík? U tebe doma v půl jedný?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...