dzana.m Odesláno 12. červenec 2010 Autor Odesláno 12. červenec 2010 škoda že si to neřekla dřív mohly jsme se domluvyt a dát třeba nekde kafčo:D Citovat
Medvěd Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Dzano, vzhledem k me soucasne situaci v keseni ucast na srazku musim vzdat bez boje Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 dzano, moje ucast je passe, protoze mam dovolenou v chorvatsku od 31.7 do 22. 8 a pak cekam na nafouknuti penezenky, kazdopadne jsme s adou koupili chatu u nove paky a tak srazek muzem udelat u nas ve spojeni s grilem???? PS: parkovat na zahrade se zatim neda ((( Citovat
Stifler Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: Scratch dzano, moje ucast je passe, protoze mam dovolenou v chorvatsku od 31.7 do 22. 8 a pak cekam na nafouknuti penezenky, kazdopadne jsme s adou koupili chatu u nove paky a tak srazek muzem udelat u nas ve spojeni s grilem???? PS: parkovat na zahrade se zatim neda ((( Jsem dychtivej po informacích. Kdle jsi koupil tu chatu? Já teď bydlim asi 7 km od Nové Paky, tak mě to jen tak zajímá. Citovat
georgegg Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 ústí u starý paky? tak to mam asi 3km za barákem Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 tak to je super :-), usporadame nekdy o vikendu minisrazek Citovat
Stifler Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Taky to mam do Ústí kousek. Hlavně doufám, že jsi nekoupil slepičárnu Až dáš do kupy zahrádku, tak nějakej srazík můžeme udělat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 slepicarnu ? tam neco takoveho je? Koupil jsem chalupu ktera je smerem pryc od stare paky, za tovarnou a za tim zeleznicnim mostem Citovat
Stifler Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Slepičárna je č.p. 0 je to takovej starej hnusnej barák a kdysi tam bývala slepičárna. Teď tam bydleli a možná ještě bydlej mí \"klienti\" Citovat
georgegg Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 a je to popravý straně když jedeš od paky? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 ne po leve, takova poloroubenka, donedavna tam visel napis na prodej, rucne psan Citovat
dzana.m Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Scratch to není špatnej napad ja sem pro :potlesk Citovat
Aluška Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: dzana.m škoda že si to neřekla dřív mohly jsme se domluvyt a dát třeba nekde kafčo:D My tama jen tak profičeli, jeli jsme do Jánských, ale mysleli jsme na tebe a koukali po 607 . Určitě jsme tama nejeli naposledy, máte tam totiž výbornou restauračku , tak příště to kafčo třebas vyjde Citovat
dzana.m Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: dzana.m škoda že si to neřekla dřív mohly jsme se domluvyt a dát třeba nekde kafčo:D My tama jen tak profičeli, jeli jsme do Jánských, ale mysleli jsme na tebe a koukali po 607 . Určitě jsme tama nejeli naposledy, máte tam totiž výbornou restauračku , tak příště to kafčo třebas vyjde jasnačka tak pak dejte vedet:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 ja taky, ale musim nejdriv opravit elektriku, opravit dlazbu a udelat plot a pokacet stromy, pak bude sraz. Doufam, ze v zari bude hotovo :-) Citovat
georgegg Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 tak to až budu mit někdy o víkendu volno se pojedu projet kolem jak postupuješ s úpravama Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 urcite, ale makat na tom zacnu nejdriv na konci srpna, do ty doby jsem uplne mimo a neni cas jeste se musi prehodit plyn a odpad, ale to snad nebude nic strasneho :-) Citovat
Stifler Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Původně zaslal: georgegg tak to až budu mit někdy o víkendu volno se pojedu projet kolem jak postupuješ s úpravama To mu můžeš rovnou i pomoct s opravami, ať je ten srázek co nejdříve Kdybych mohl nějak přispět, taky rád pomůžu, víc rukou se vždycky hodí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.