Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dzano, moje ucast je passe, protoze mam dovolenou v chorvatsku od 31.7 do 22. 8 a pak cekam na nafouknuti penezenky, kazdopadne jsme s adou koupili chatu u nove paky a tak srazek muzem udelat u nas ve spojeni s grilem????

PS: parkovat na zahrade se zatim neda :((((

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

dzano, moje ucast je passe, protoze mam dovolenou v chorvatsku od 31.7 do 22. 8 a pak cekam na nafouknuti penezenky, kazdopadne jsme s adou koupili chatu u nove paky a tak srazek muzem udelat u nas ve spojeni s grilem????

PS: parkovat na zahrade se zatim neda :((((

Jsem dychtivej po informacích. Kdle jsi koupil tu chatu? Já teď bydlim asi 7 km od Nové Paky, tak mě to jen tak zajímá. :mrk

Odesláno

slepicarnu :myslim? tam neco takoveho je? Koupil jsem chalupu ktera je smerem pryc od stare paky, za tovarnou a za tim zeleznicnim mostem :)

Odesláno

ne po leve, takova poloroubenka, donedavna tam visel napis na prodej, rucne psan

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

škoda že si to neřekla dřív mohly jsme se domluvyt a dát třeba nekde kafčo:D

My tama jen tak profičeli, jeli jsme do Jánských, ale mysleli jsme na tebe a koukali po 607 ;) . Určitě jsme tama nejeli naposledy, máte tam totiž výbornou restauračku :super , tak příště to kafčo třebas vyjde :)

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: dzana.m

škoda že si to neřekla dřív mohly jsme se domluvyt a dát třeba nekde kafčo:D

My tama jen tak profičeli, jeli jsme do Jánských, ale mysleli jsme na tebe a koukali po 607 ;) . Určitě jsme tama nejeli naposledy, máte tam totiž výbornou restauračku :super , tak příště to kafčo třebas vyjde :)

jasnačka tak pak dejte vedet:super

Odesláno

ja taky, ale musim nejdriv opravit elektriku, opravit dlazbu a udelat plot a pokacet stromy, pak bude sraz. Doufam, ze v zari bude hotovo :-)

Odesláno

urcite, ale makat na tom zacnu nejdriv na konci srpna, do ty doby jsem uplne mimo a neni cas :)

jeste se musi prehodit plyn a odpad, ale to snad nebude nic strasneho :-)

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

tak to až budu mit někdy o víkendu volno se pojedu projet kolem jak postupuješ s úpravama

To mu můžeš rovnou i pomoct s opravami, ať je ten srázek co nejdříve :) Kdybych mohl nějak přispět, taky rád pomůžu, víc rukou se vždycky hodí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...