merlin99 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 .daparto.de som pouzil ako vyhladavac. Citovat
ace11 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Ahoj nemá nikdo odpověď pro mě prosíím? \" Ahoj Kluci,tak jsem si nechal vymenit kotouce i desticky od výrobce ATE,ale po výměně brzdy stále při brždění pískají,,už jen málo,ale pískají pořád... grrr nějaké rady moc prosííím? u výměny jsem bohužel nebyl,tak jak proběhla výměna netuším... Děkuji moooc \" Citovat
tomike Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Prvy x pocujem, ze ATE piskaju. Vraj sa daju kupit nejake podlozky ku dostickam proti piskaniu, skus sa opytat niekde na predajni. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 No, já to právě řešil u destiček a kotoučů ATE ovšem na zadku. Koupil jsem šimy, to jsou samolepící podložky na plech destičky, které odstraňují pískání způsobené vibrací destičky při brždění mezi pístkem nebo třmenem. Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 ..mají je leckde, např. zde...prý to funguje .. http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoLUi2Fi2oDnemaalGMvlIAh3LSz+/1oSF2eny5fUijB1De/D0fODmLFwCuBd94DOwYoCxwACpbwSYbNyo/oznP5zZfnshHqjI3UOGMQ/2v42nam67Gp22T54IraS9giQj6jgFOV9EoiXNgovRWT3k2E9XCbHzxtvbMGtCbL9NilPg== a chápu tedy dobře ,že na nápravu jsou třeba 4 kusy?? na každou destičku jeden? Citovat
ace11 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 oki Honzi,tak vyzkouším děkuju moc [upravil dne 10/1/13 22:17 od ace11] Citovat
Balachar Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Ahojte, chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti, alebo apsoň názory. Idem meniť kompletne celé brzdy, teda kotúče a platinčky. Všetko bude Brembo standard za 315€ alebo si môžem dopredu dať kotúce Brembo Max a bude to za 390€. Viete mi povedať aký je rozdiel v praxi medzi Brembo standard a Brembo Max, ci sa vôbec do tých Max-ov oplatí ísť? Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Rozdíl se podle mě nevyplatí, ale obojí jsou kvalitní brzdy. Citovat
Balachar Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Rozdíl se podle mě nevyplatí, ale obojí jsou kvalitní brzdy. Viem, že na brzdách sa nešetrí, ale zas zbytočne predražovať opravy nechcem ... Brembo standard je podľa mňa niečo medzi origo TRW a špičkou ako ATE, čiže by to mal byť posun k lepšiemu:-) Len som sa chcel uistiť, či sa oplatí ušetriť tých 75€. Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Já bych sice Brembo Standard nestavěl nad TRW, ale to je věc pohledu, Brzdit to bude určitě dobře. Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 já je mám a mohu doporučit, bzdí minimálně stejně dobře jako originály, přínosy by měly být následující: http://www.brzdybrembo.cz/kotouce-brembo-max-info/ nicméně jestli to vše funguje jak má si asi musí zkusit každý sám, za sebe bych volil brembo max ...otázka je jestli se ti vyplatí ta cena...já když je kupoval tak oproti standart by byl rozdíl cca 300kč za sadu, takže nebylo co řešit... (rozdíl 75E uz je dost) Citovat
Balachar Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 To koblih69: ... to bol môj subjektívny dojem, Need for speed a reklama:-) TRW je samozrejme kvalitná značka. To Jirka12: Toto už má prečítané:-) 300kč je u nás asi 15€, vystihol si to za super cenu. 75€ je dost, ak to bude brzdiť podobne ako Standard, pokiaľ by to brzdilo výrazne lepšie, tak by som do toho šiel ... ale to už musím vyskúšať sám, tak ako si písal:-) Citovat
Balachar Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Zdravím, ... nájdu sa ešte nejaké názory a skúsenosti ohľadne tých Brembo standard a Brembo Max? Citovat
tomike Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Daval som komplet ATE a nemozem sa stazovat. Na 406-ke som mal ATE Powerdisc (nieco ako Brembo Max) a rozdiel oproti klasike minimalny. Neviem ci robia Powerdisc aj na 407. Citovat
hipisko Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 mne dal mechanik brembo aj kotuce a aj dosticky, ale necitim nijaky rozdiel. Jedine co mi povedal je to, ze tak nespinia disky Citovat
Balachar Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Necitis rozdiel oproti comu, co si mal predtym? Pretoze ja stale zvazujem ci klasicke brembo, alebo brembo max. Citovat
Judes Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 hipisko to že sa nešpinia až tak disky je preto že doštičky sú tvrdšie a menej sa opotrebujú ale viac sa bude opotrebovávať brzdový kotúč. Citovat
tomike Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 ATE vyraba dosky s primesou keramiky, vraj viac vydrzia, menej spinia kolesa tak ak by som menil teraz idem do nich. Skus pozriet aj tuto moznost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.