Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj :) nemá nikdo odpověď pro mě prosíím? :)

\" Ahoj Kluci,tak jsem si nechal vymenit kotouce i desticky od výrobce ATE,ale po výměně brzdy stále při brždění pískají,,už jen málo,ale pískají pořád... grrr nějaké rady moc prosííím?

u výměny jsem bohužel nebyl,tak jak proběhla výměna netuším...

Děkuji moooc :) \"

Odesláno

No, já to právě řešil u destiček a kotoučů ATE ovšem na zadku. Koupil jsem šimy, to jsou samolepící podložky na plech destičky, které odstraňují pískání způsobené vibrací destičky při brždění mezi pístkem nebo třmenem.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti, alebo apsoň názory.

Idem meniť kompletne celé brzdy, teda kotúče a platinčky. Všetko bude Brembo standard za 315€ alebo si môžem dopredu dať kotúce Brembo Max a bude to za 390€. Viete mi povedať aký je rozdiel v praxi medzi Brembo standard a Brembo Max, ci sa vôbec do tých Max-ov oplatí ísť?:myslim

Odesláno
Rozdíl se podle mě nevyplatí, ale obojí jsou kvalitní brzdy.

Viem, že na brzdách sa nešetrí, ale zas zbytočne predražovať opravy nechcem ... Brembo standard je podľa mňa niečo medzi origo TRW a špičkou ako ATE, čiže by to mal byť posun k lepšiemu:-) Len som sa chcel uistiť, či sa oplatí ušetriť tých 75€.

Guest Jirka12
Odesláno

já je mám a mohu doporučit, bzdí minimálně stejně dobře jako originály, přínosy by měly být následující:

http://www.brzdybrembo.cz/kotouce-brembo-max-info/

nicméně jestli to vše funguje jak má si asi musí zkusit každý sám, za sebe bych volil brembo max ...otázka je jestli se ti vyplatí ta cena...já když je kupoval tak oproti standart by byl rozdíl cca 300kč za sadu, takže nebylo co řešit... (rozdíl 75E uz je dost)

Odesláno

To koblih69: ... to bol môj subjektívny dojem, Need for speed a reklama:-) TRW je samozrejme kvalitná značka.

To Jirka12: Toto už má prečítané:-) 300kč je u nás asi 15€, vystihol si to za super cenu. 75€ je dost, ak to bude brzdiť podobne ako Standard, pokiaľ by to brzdilo výrazne lepšie, tak by som do toho šiel ... ale to už musím vyskúšať sám, tak ako si písal:-)

Odesláno

Daval som komplet ATE a nemozem sa stazovat. Na 406-ke som mal ATE Powerdisc (nieco ako Brembo Max) a rozdiel oproti klasike minimalny. Neviem ci robia Powerdisc aj na 407.

Odesláno

hipisko to že sa nešpinia až tak disky je preto že doštičky sú tvrdšie a menej sa opotrebujú ale viac sa bude opotrebovávať brzdový kotúč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...