Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ace11 ja som dával Open Parts a som s nimi spokojný (doteraz som o nich ani nepočul) pozri do tohoto vlákna.

Potom záleží či chceš dať nejaké športové vŕtané alebo klasické hladké. Mne bohate postačujú tie na ktoré som dal link.

Odesláno

Řešíš věci, které nejsou podstatné. Podívej se na výrobce - spousta z nich má 2-3 řady kotoučů a 2-3 řady destiček. K čemu ti bude informace, že je to ten a ten výrobce, když nemáš šanci zjistit to opravdu podstatné?

Dej na reference lidí tady z fóra, resp. kup rnomovanou značku a budeš spokojený.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj Kluci,tak jsem si nechal vymenit kotouce i desticky od výrobce ATE,ale po výměně brzdy stále při brždění pískají,,už jen málo,ale pískají pořád... grrr nějaké rady moc prosííím?

u výměny jsem bohužel nebyl,tak jak proběhla výměna netuším...

Děkuji moooc :)

[upravil dne 8/1/13 17:51 od ace11]

Odesláno

ty moje muzou mit max 1500-2000 tis.... je fajn,ze tobe nepiskaj,ale me při brzdeni jo,ale jen když se brzdi v pomalé jízdě a jen když mírně brzdím.... kazdopadne se k novym deskam a kotoucum chovam jak ma,zadne prudke brzdení a podobne...

Odesláno

desky = platnicky?

a ze ta to stve, ver mi poznam:) Tiez som mal bobek ci aj toto nebude piskat...uvidime co bude cez leto ked sa bude viac bzrdit atd..

[upravil dne 8/1/13 18:56 od merlin99]

Odesláno
daval som ATE kotuce aj ATE Ceramic platnicky a ani nepipnu, maju zatial sice len nieco okolo 1100km.

[upravil dne 8/1/13 18:42 od merlin99]

Ceramic platnicky, som o nich este nepocul. Musim si ich vygooglit.

Guest Jirka12
Odesláno
daval som ATE kotuce aj ATE Ceramic platnicky a ani nepipnu, maju zatial sice len nieco okolo 1100km.

[upravil dne 8/1/13 18:42 od merlin99]

Mohu se prosím zeptat jak to brzdí a jak moc to špiní ráfky?? Uvažuju o nich jen ten cenový rozdíl mezi běžnými ATE a těmito ,který je téměř 1500,- ,mě trochu odrazuje...

Odesláno

Rafik mam momentalne plechovy a je mokro, takze k tomu Ti vela zatial nepoviem, cez leto skor aj kedze zatial iba ten maly najazd.

Neodvazim si porovnavat pouzite kotuce a platnicky pri 80tkm, s cisto novou sadou. Subjektivny dojem je ze to brzdi nieco lepsie, leto ukaze viac.

Cena. treba hladat, pripadne si z nemecka objednat, tam ma to vyslo o polovicku menej ako na svk, 1/3 menej ako v CZ. SVK su uplny zdieraci a hamzivy...

[upravil dne 9/1/13 10:32 od merlin99]

Guest Jirka12
Odesláno

mohu poprosit ,kde jsi to prosím objednával?koukal jsem na ebay a nějak mi ty ceny zatím vychází dost stejně (92 E)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...