Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strašně dlouho jsem tady nebyl, není čas a ani nevím kdy bude,pár věcí se změnilo. Tohle auto je prodaný a hned druhej den přvežený nový.

Z výbavy: polokůže, samostmívací zrcátko, 9x airbag, RT3 (+changer), zadní parkasistent a pár ostatních drobností. KO je motor, ještě se pořádně neví kde a co, ale jde na 3, na 4, na 3, na 4 a tlakuje spaliny do vody. Samozřejmě že má pár šrámů (hlavně nárazníky). Je to 2005 a najeto (snad, ale mohlo by to sedět) pouhopouhých 190 000 km. Od toho se taky odvíjela cenovka... Tak se koukněte...

[upravil dne 11.3.12 15:37 od MatrixChose]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jo, moc díky, už se na tom pracuje, klima dostala chladič (klasika, za vrtulí shnilej), spodní kulovej čep se už vozí a v úterý tam puůjde asi motor, dneska jak bylo 16*C jsem to skoro nevzbudil. Jinak to má 240 000 km najeto a je tam původní FAP - záhadný auto :D

Odesláno

Teda Pepo§ Čumimjak bejk. Zavidim ti to a přeju ti to. Jsem rád, že ses dostal snad k dobrýmu kousku, kterej po tobě nebude chtít moc servisu a bude šlapat jako hodinky. :super

P.S.: měl by sis upravit popisky v podpisu. ;)

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...