Haryk Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 kuci, potřebuji poradit mladej nevím jak, dostal na vrchní lištu italštinu, po obnovení systému na spětný datum to nepomohlo, v ital. je napsáno soubory,historie, záložky ,atd cvaknete soubory a je to celé v ital. [upravil dne 2/7/10 Haryk] Citovat
peugeot09 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Co tam máš za operační systém? Myslím, že tady snad bude v pohodě stačit přehodit jazyk systému v globálním jazykovém nastavení, nic světoborného. Citovat
Haryk Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 W XP, jo a jak moc tomu nerozumím [upravil dne 2/7/10 Haryk] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Maslim ale že nejde o system ale o prohlížeč, je to tak?? Pokud ano napiš jaký prohlížeč, jestli Firefox, Opera nebo IE Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Ide o prehliadač, v IE jazyk nezmení. a mám pocit, že vo Firefoxe tiež nie. [upravil dne 2.7.2010 AnotherOne] Citovat
Haryk Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: peugeot09 Co tam máš za operační systém? Myslím, že tady snad bude v pohodě stačit přehodit jazyk systému v globálním jazykovém nastavení, nic světoborného. tak se podařilo musel jsem nahrát znova češtinu díky všem Citovat
Haryk Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne Nahrať kam? http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html do řádku jsem napsal -čeština-nahrál do PC a pak dal instalovat a naskočila čeština ,jinak jsem na PC poleno ,něco se mě sem tam povede Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Tak to nebolo prepnuté ale preinštalované na taliančinu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.