Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pravda, to kupátko sem nepatří, ale myslím, že je blbost zakládat další rubriku. ano, poznali jste, styl siloulethe. taky moc pekne. jezajimave, ze s timto stylem 407 prislo sbarro, kteri predvedli 307cc s cumakem bez masky, stejne jako nova 407 a na jine 307my se to neujalo. tak alespon 206, 306 a 406.

[align=center]Kdo z vás do toho půjde?

[/align]

[align=center]CO?[/align]

Odesláno

kuwa zase jsem nasratej,jak si tohle někdo může dovolit.Já si tady dělám hlavu kde vezmu na opravu poloosy a jestli odjezdim zimu na letních kravskejch kolech,nebo jestli si konečně koupim zimáky.Jinej pujde a koupí si každej rok jiný auto.Nevíte kde je ta finta??Makám jak baravnej,možná i víc,plat mám celkem dobrej ale tohle fakt nezvládám

Odesláno
Napsán autorem Bimbo

kuwa zase jsem nasratej,jak si tohle někdo může dovolit.Já si tady dělám hlavu kde vezmu na opravu poloosy a jestli odjezdim zimu na letních kravskejch kolech,nebo jestli si konečně koupim zimáky.Jinej pujde a koupí si každej rok jiný auto.Nevíte kde je ta finta??Makám jak baravnej,možná i víc,plat mám celkem dobrej ale tohle fakt nezvládám

To víš, to musíš makat jinak a jinde.:D

Odesláno

Pánové, zklamu Vás. Je to pouze virtuální a nic takového neexistuje v realu. Je to kreslené na compu.

Opravdová je pouze ta 406 (Silhouette) a asi ta 206. Zbytek fotek jsou kresby. :cool:

Odesláno

2DESTINY: nezklames, je to \"domontovane\" na pc, ale je to v porcesu, cili ceka to na vyrobeni. nyni se ladi formy. tzn, ze to bude... neni to JEN TAK. zjistit si zajem a reakce potencionalnich kupcu je preci dobre, ne?

Odesláno

pro neverici tomase jeste doplnim ceny (v euro). vzdy v poradi predek/zadek/prahy:

206: 480/350/300

306: 480/350/300

406: 550/400/320

je to hodne, to ano, ale zase je to kus materialu a ziskate tim dost originalni design vaseho jiz omseleho milacka.

Odesláno
Napsán autorem Bimbo

Hergot chlape, ty mi mluvíš přímo zprostřed duše... Jako bych to napsal já sám... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...