BrankoKK Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 nazdar, nemate dakto tusaka, kde sa da zohnat niekde v cechach alebo na slovensku wheel protector? ide to teraz do mody, dobre to vyzera a nejaky ten uzitok to tiez hadam prinesie... ja som zatial nasiel iba tu? ale mne by trebalo na 18\" kola a maju zatial len na 17\" Dik za pomoc!!! http://in-pro.de/cms/front_content.php?groupMain=Wheels+Protector&groupSub=17+Zoll&groupManufacturor=0&groupType=0&overWriteDropDownOptions=true POZOR!!! Nemylit si to s tymi reflexnymi pruzkami, ktore pouzivaju napr. motorkari, lebo to su iba obycajne polepy a su navyse stvordielne a nie v celku, to stoji za hovno.... original wheel protector je z plastu a montuje sa asi tak, ze sa odpusti vzduch v pneu, natiahne sa to na limec a znova dohusti guma, cim sa tam upevni... no a pri prejazde obrubnikom je to urcite lepsie nez nic... tuna este jedno ukazkove videoko: http://www.youtube.com/watch?v=ViwjWFqTBYw [upravil dne 2/7/10 BrankoKK] Citovat
rootsky Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Díky za tip, tak tohle je přesně pro mne... Zrovna jsem koukal jak máme na obou fóbiích orvaná kola (14\" a 16\"). Na mé opečovávané ( jako oko v hlavě) Braidy bych to taky pořídil, tvar kola je na to jak dělaný a v bílé by to na nich nebylo ani vidět (možná bych uvažoval i o tmavě modré v barvě Braid loga), jenom mám stejný problém > 18\" Citovat
Tomazy Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Take elektrony s pruzkom su vacsinou na bmw preto by som to ani na mensie ako 19ky kola nedaval aby pekne vynikol ten efekt lebo otpicky to zmensuje koleso Citovat
rootsky Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Je to na ochranu kola před \"odrbáním\"...Barvu si může případný zájemce vybrat klidně podle barvy kol. Nějakou jinou samo taky, pak by to mohlo působit jak píšeš Edit: Jestli to bude trošku vypadat jdu do toho... [upravil dne 2/7/10 rootsky] Citovat
BrankoKK Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 no, 18\" maju prist do predaja coskoro, ale boh vie, co je podla nich coskoro... mne skor ide o esteticky dojem, takze pri najhorsom pojdu kola do lakovne a necham tie pruzky nastriekat... Citovat
Igor Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Lepší je na nových gumách tzv. ochrana ráfku (FR, MFS, RPB), mám to na nových Michelinech Primacy, navíc mi díky novému složení gumy (u Michelinu to je tzv. GREEN X) klesla o půl litru spotřeba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.