Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar, nemate dakto tusaka, kde sa da zohnat niekde v cechach alebo na slovensku wheel protector? ide to teraz do mody, dobre to vyzera a nejaky ten uzitok to tiez hadam prinesie...

ja som zatial nasiel iba tu? ale mne by trebalo na 18\" kola a maju zatial len na 17\" Dik za pomoc!!!

http://in-pro.de/cms/front_content.php?groupMain=Wheels+Protector&groupSub=17+Zoll&groupManufacturor=0&groupType=0&overWriteDropDownOptions=true

POZOR!!! Nemylit si to s tymi reflexnymi pruzkami, ktore pouzivaju napr. motorkari, lebo to su iba obycajne polepy a su navyse stvordielne a nie v celku, to stoji za hovno....

original wheel protector je z plastu a montuje sa asi tak, ze sa odpusti vzduch v pneu, natiahne sa to na limec a znova dohusti guma, cim sa tam upevni...

no a pri prejazde obrubnikom je to urcite lepsie nez nic...

tuna este jedno ukazkove videoko: http://www.youtube.com/watch?v=ViwjWFqTBYw

[upravil dne 2/7/10 BrankoKK]

Odesláno

Díky za tip, tak tohle je přesně pro mne... Zrovna jsem koukal jak máme na obou fóbiích orvaná kola (14\" a 16\"). Na mé opečovávané ( jako oko v hlavě) Braidy bych to taky pořídil, tvar kola je na to jak dělaný a v bílé by to na nich nebylo ani vidět (možná bych uvažoval i o tmavě modré v barvě Braid loga), jenom mám stejný problém > 18\" :)

Odesláno

Je to na ochranu kola před \"odrbáním\"...Barvu si může případný zájemce vybrat klidně podle barvy kol. Nějakou jinou samo taky, pak by to mohlo působit jak píšeš :papa Edit: Jestli to bude trošku vypadat jdu do toho...

[upravil dne 2/7/10 rootsky]

Odesláno

no, 18\" maju prist do predaja coskoro, ale boh vie, co je podla nich coskoro...:D

mne skor ide o esteticky dojem, takze pri najhorsom pojdu kola do lakovne a necham tie pruzky nastriekat...;)

Odesláno

Lepší je na nových gumách tzv. ochrana ráfku (FR, MFS, RPB), mám to na nových Michelinech Primacy, navíc mi díky novému složení gumy (u Michelinu to je tzv. GREEN X) klesla o půl litru spotřeba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...