John_Ice Odesláno 3. květen 2016 Autor Odesláno 3. květen 2016 Povím to jinak, tímhle to nekončí, půjčil jsem si v pátek do Prahy na youtubering od fotříka 806 (2,0Hdi r.v.00)...už cestou jsem slyšel divnej zvuk, cestou zpět ještě více to rachotilo a zjistil jsem že se pálí pohonej klíňák nebo jak ho mám nazvat. Chcípl jsem auto přeřízl jsem klíňák (protože jsem zjistil, že už fotřík něco řešil, že nějaká kladka rachotí) Ale už jsem to nenastartoval. No a teď mi borec volal, že je to poskočený o 3 zuby a že se nejspíš, dostal bordel pod rozvody z té kladky.Prdel je, že rozvody se dělaly vlastně před tím než jsem jel (měly ujeto cca 20km) a že to nejde stále nastarotovat...takže se to asi potkalo. Opravdu super. Ale nejspíš si otevřu hubu na toho borečka co dělal ty rozvody a né, že bordel se tam dostal. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. květen 2016 Odesláno 3. květen 2016 Cože? Po 20km se to jako potkalo? To snad ne? To už by byl druhý motor tady v poslední době. Jaký řemen jsi přeříznul? Ono se dá jako jet bez řemenu? Citovat
John_Ice Odesláno 3. květen 2016 Autor Odesláno 3. květen 2016 (upraveno) vnější, co pohání servo,klimu, altík..... né 20km (já jsem si to půjčil), praha a zpět cca 160km Upraveno 3. květen 2016 uživatelem John_Ice Citovat
radim.1008 Odesláno 3. květen 2016 Odesláno 3. květen 2016 Jo tak, no bez altiku by jsi daleko taky nedojel. 20 nebo 160km je jedno, stejně je to divný... Citovat
John_Ice Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Tak po delší době opět nádherná věc. a to potěší. Výlet ZOO Dvůr Králové. No a při odjezdu otočím klíčkem a nic. Ty jo, aby člověk bral 2 klíčky ustavičně s sebou. Podělané elektrické vymoženosti, zloděj odjede s autem v klidu a já s klíčkem mám problém. Ještě, že mám funkčního tátu, co mi přivezl náhradní klíček. Ale že po 200 000km odejde imobilizer to nepotěší. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 Jestli odešel imobilizér tak bys to nenastartoval ani náhradním klíčkem, ne ? Citovat
John_Ice Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 no nevím, jsem do teď myslel, že imobilizer je v klíčku, jestli to je jinak ok. Tak mi odešel vnitřek klíčku, který můžeš tak akorát otevírat na dálku dveře a nic víc. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 Odešel ti čip v klíči který načítá cívka imobilizeru,když si to natočil.... Me nedávno umřela cívka imobilizeru,neslo vůbec nastartovat,to je pak ještě větší prekerka,protože nenastartujes vůbec... Citovat
vendelinek Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 to se taky může stát,jo ? Jestli jo,já mám jen jeden klíč s DO,zámek už víc jak dva roky nefunguje ,to se mam na co těšit odesláno z Lumie Citovat
John_Ice Odesláno 2. září 2016 Autor Odesláno 2. září 2016 Tak se opět hlásím... můj deníčku... altenátor v prdeli... manželka hlásí ,,kurva co jsi to koupil za ..... prodej to a koupíme nové" no možná má pravdu, ale co dám do opravy za to nové auto nekoupím, možná jedna splátka. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. září 2016 Odesláno 2. září 2016 Odešel poprvé ? Nebo je ještě z výroby ... Citovat
John_Ice Odesláno 2. září 2016 Autor Odesláno 2. září 2016 no nevím, mě odešel po prvé...ale 210 000km si myslím, že by měl něco vydržet nebo ne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. září 2016 Odesláno 2. září 2016 Já Ti nevím .. Tak je to dost .. že odejde spojka po 200tkm a je třeba jí vyměnit je normální, tak proč ne altík. Hele nedal by se nechat zrepasovat ? Vyměnit ty uhlíky či co to v tom je ... Citovat
John_Ice Odesláno 2. září 2016 Autor Odesláno 2. září 2016 prý ne, je totálně prý roztavenej. No ono mi to začalo čoudit...takže i když nejsem od fochu myslím si že vynutí je k.o. a tudíž je to na vyhození. A tenhle boreček zrovna dělá startéry a altíky, takže mu věřím. Jen mě prostě štve, že začíná se mi to auto pěkně srát, ujeto cca 50 000km a jsem tam už za 80 000kč, do té doby nic, jen banality. Prostě se to za 2 roky úplně po...ale to je prostě v tom klika a servo...jinak běžné neduhy, tak by to tolik nebolelo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. září 2016 Odesláno 2. září 2016 80.000 investice za 50.000 najetých km ? Uff... Citovat
John_Ice Odesláno 3. září 2016 Autor Odesláno 3. září 2016 to je jednoduché, kliika+servo+řízení+rameno+startér+altík+2x čep + nějaké kurvítka, ale to se stává, jen se to posralo vše tak najednou....a k tomu výměna rozvodů a k tomu průser s tátovou 806, že mi to poskočilo o 2 zuby, když jsem jel,sice nepotkalo, ale znova rozvody=tak za půl roku jsem tam za ví než 80 000km. Citovat
John_Ice Odesláno 7. září 2016 Autor Odesláno 7. září 2016 no auto zase jezdí, tak čekám na to co mi auto za překvápko přichystá. Jedno vím budu muset vyměnit LCD display MAXIDOT do přístrojové desky Peugeot 407. Sotva je tam něco vidět. Citovat
John_Ice Odesláno 5. leden 2017 Autor Odesláno 5. leden 2017 Tak můj deníčku. Kurva ten rok 2016 se opravdu vyplatil. Utopil jsem v 11 letém Mazlíkovi 50 000 kč. Takže u stáří 5-11 let mě opravy typu spodní čepy, těhlice, řízení, senzory ABS, klika v motoru, katák, altík a startér (nepočítám výměnu kapalin či filtrů nebo brzdové destičky, rozvody, 2x výměna baterie, pneu) jsem na 95 000 kč, Tak přemýšlím, je to hodně nebo málo. Klika není běžná věc, tak se z toho asi může odečíst...takže za 6,5 let užívání starého auta (5-11let) náklady na opravu cca 65000 kč. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2017 Odesláno 5. leden 2017 406 HDi 80 kw mě ročně stála na servisu v průměru 10 tisíc Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.