Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked som v mojej 206cc viezol 5 ludi, tak na kopcoch občas kolesá škrtli a to som mal 16\'\' kolesa.

Teraz mam 17\'\'ky,vcera som nalozil 5 ludi a kolesá šúchali tak, že som sa pomaly nemohol ani pohnúť :D

Môžte mi povedať, čo by tomu pomohlo, aby nešúchali? Športové tlmiče? Znižovať auto ale velmi nechcem kvoli slovenskym cestam a obrubnikom.

Poradte nieco ;)

[upravil dne 30.6.2010 Bloodeye]

Odesláno

sundej zadní kola, bude to tam odřený, pak bych podle toho řešil dál....... jesli o vnitřní strany, podložky, jestli o vnější nechat líznout kola a jestli o podběhy zezhora tak potunit dorazy

Odesláno

tak tak,jak pise vooody, ale pokud rikas leva strana ( ridicova strana) tak to skrta od lem blatniku, bude to tam vylesteny,ale zase by to melo bejt videt i na gume. sundej kolo a uvidis.

Odesláno

není problém v těch pěti lidech? já nevím jak 206cc ale 306c má vzadu daleko víc místa a je typovaná jako 4 místná. Tudíš v 5-ti nesmíš

Odesláno

206cc je podla technicaku 5 miestne :D suchalo to na vodicovej strane podla mna preto,lebo za mnou bol 80 kg kamarat,ostatne zenstvo :) No pozriem sa, co je oskrene...

v tom aute sedime max 2, ale ked sa da, vezmem aj viacerych, no so 17\'\'kami to uz nejako nejde :D

Odesláno

Ak dodržíš ET a celkový obvod taký aký je u origo kolies potom je jedno či máš 16\'\' alebo 17\'\' kolesá. Prispôsob to podľa origo rozmerov a nič ti nebude drhnúť ani plne naložený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...