Marky Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Drží to plast na spodku auta. Nechcel som tam elaborovať aby som to nedemontoval navždy. Je na to nejaký jednoduchý spôsob na demontáž aby sa dal znovu použiť? Citovat
Freedy Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Vypadá to podobně co mám na spodku taky a vyndavá se to tak, že to šroubovákem zamáčkneš a otočíš o 90 st, pak bys to měl vytáhnout ven. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 neni to 19 , vem plochy sroubovak a hlavičku otoč o 90 stupnu a pak ten sroub vytahni smerem ven Citovat
Marky Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Polohou to zodpovedá č. 19. Čo to teda z toho je? Otočeniu bránia vyhnuté pliešky, ktoré zapadajú do výrezu v tej plastovej skrutke aj keď je možné že silou a zatlačením by to povolilo. Citovat
Qcko Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Ak sa nemylim je to 15, treba potlacit smerom dole (dovnutra), otocit o 90° a vytiahnut, ten plech to vlastne pruzi smerom von, aby sa to svojvolne neotocilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.