RadekH Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Prosím o radu,zakoupil jsem peugeota 307 SW a mám vněm origo rádio na cd s měničem vis.obr(není to sice z mého auta ale je to stejné) Cd přehrávač mi funguje dobře ale nějakmi nejde měnič.Když jsem tam dal 4cd tak při prvním vsunutí mi cd zajelo da měniče a spustilo se.Jakmile jsem ale zasunul další tak mi přestal fungovat a nevím si stím rady. Kdo to má tak ho prosím o radu k manipulaci stímto zařízením.děkuji moc Citovat
martis Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 ahoj trosku som to nepochopil co si pisal,takze cd menic si iba dodal z ineho auta? a dal si cd a nefunuguje? alebo si uz tam mal cd menic a fungoval vsetko ako ma,a naraz prestal fungovat?? lebo ked si dal cd menic z ineho auta tak ti nepojde! bude iba brat a vysuvat cd,lebo ho musis aktivovat v bsi,aspon tak je to v 406 a v podobnych aut, a 307 je skoro to iste.ono to nieje tak ako u inych aut je iba pripojis to co mas (model) a funuguje v peugeot zapojis a musis ist na diagnostiku a aktivovat cd menic pokial si ho nikdy nemal v aute. Citovat
RadekH Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Koupil jsem auto a už to vněm zabudované bylo. Včera jsem zkoušel Cd a v rádiu funguje v pohodě.Když jsem dal cd do měniče tak mi první zajelo celé do něj(není vidět)a spustilo se. Když jsem zandal další,tak ho v měniči vidím(asi to bude tím že je připravené to cd v čísle 5 co jsem dal jako první). Je to promě nová věc a nevím jak se stím zachází-třeba tam mám jen něco vyplého protože manuál ktomu nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.