Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry den,

mam problem zase s autem, auto jsem si v sobotu rano prevzal ze servisu Domansky, ujel jsem nejakych cca 250 km a auto se uplne zastavilo a neslo nastartovat. Starter se tocil, ale nechtelo to chytnout, co myslite, ze by to mohlo byt??

Peugeot 407, 1,6HDi, rok 2005

dikes...

Odesláno

Byl v servise s opravou střikovačů, gumiček u vstřikovačů a palivovým filtrem... Auto prostě prý při zkušebce jezdilo v pohodě, ale já ujel 250km a konec... kontrolka zasvítila ČERVENÁ STOPKA NA DESCE a vypnul se motor a svítila oranžově diagnostika motoru...

Odesláno

Nejlépe reklamace, pokud to nevyjde, tak diagnostika u uvidí se. Ještě mě napadlo, když se dělal palivový filtr, tak překontrolovat palivové vedení. Je to háklivé na netěsnosti.

Odesláno

Hmm.

Tak mam obavu, ze bez diagnostiky budeme len tapat. Leda by sa nasiel nejaky guru, ktory tento motor detailne pozna. Ak sa rozsvietila ona cervena, nakoniec oranzova, je to na citanie z diagnostiky, alebo krystalovej gule.

Odesláno

na staršom HDi sa to dalo riešiť kopancom do nádrže, zasekávalo sa tam nízkotlaké čerpadlo...robilo to pri nekvalitnej nafte, alebo ak dlhšie stálo (asi sa rozkladala tá slávna bionafta). Okolo 180 000km sa niekedy aj zaseklo definitívne.

Odesláno

Jenže 407my HDI podávací čerpadlo v nádrži nemají. Palivo nasává vysokotlaké čerpadlo z nádrže. Proto je důležitá těsnost pal. potrubí kvůli podtlaku.

Odesláno

Prý v tom plováku je díra a proto nesaje naftu, nejak to nechápu... auto prostě nejde nastartovat...

NEVITE NEKDO JESTLI TO NENI NEJAKY BLAF, ZE BY AUTO NECHYTALO KVULI DIRE V PLOVAKU?

Odesláno

A aký stav nádrže ti ukazujú budíky? Ak by v ňom bola diera musel by byť na nule hoci si natankoval. Viem si predstaviť, že má auto nejakú ochranu aby nenasalo čerpadlo vzduch keď plavák signalizuje veľmi nízku hladinu, ale ešte som to neskúšal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...