Milhaus_01 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Nejvíc mě s..e že se kvuli tomu musí vyhodit poloosa atd... spousta práce navíc Ale co se dá dělat... Citovat
pavloucha Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 poloosa se nemusí vyndavat ta fotka je myslím tahle,jak už tu někde byla... [upravil dne 7/7/10 pavloucha] Citovat
Radek 306 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 to je přesně ono! jen doplním, že to musí být pořádný matroš, na jedné 406 jsme ho měnili a s tímto udělátkem za chvilku hotovo, jen si ho teda svařit Citovat
Milhaus_01 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Supr! Díky moc za rady a foto!! Citovat
Rico1 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Tak už jsem ho vyměnil. Kupé má trochu jiný než ostatní modely (alespoň podle obrázků). V peugeotu v Plzni (IC west mi tvrdili, že se nedá vyměnit, že je součástí celého hliníkového držáku zkrz který prochází i popoosa a že to stojí ca 3000kč. Díky zkušenostem a referencím Plzeňského peugeotu jsem jim neveřil a pátral a našel na stránkách meteoru za ca 420kč. Oprava trvala ca hodinu. Starý vydloubat ven a nový opatrně naklepat na své místo, tak aby se nepoškodily ty plastové zuby co ho drží na místě. Bez vyndavání poloosy. Vše jsem dělal na autě, stačí povolit ten druhý silentblok a tu vydličku posunout dolu a pak vyhnout motor co nejvíc dopředu. [upravil dne 10/7/10 Rico1] [upravil dne 10/7/10 Rico1] [upravil dne 10/7/10 Rico1] Citovat
Milhaus_01 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Já už mám taky vyměněno. Sice jsem nakonec musel ten držák vyndat, ale už to je zase v hromadě! Citovat
Ricky001 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 For Rico 1: jak jsi to ´vydloubal´ ven? Ta objímka silentbloku je kovová? Zdá se mi to tam dost na fest a každý mi tvrdí, že to bez lisu nepůjde. Citovat
Rico1 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Kupé nemá objímku kolem dokola z kovu, ale jen to co je na obrázkách a to je z plastu, takže šroubovák a kladívko a trochu násilí a šlo to ven za pár minut. Citovat
martis Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ahojte tak problem sa nakoniec ukazal dnes som zase skontroloval vsetky silembloky dokladne a nakoniec mam utrhnuty cely silemblok (akceleracny) aj z vrchu a so spodu sa uz trha.moja dilema je ci vymenit cely drzak kde je nalisovany silemblok,lebo mam doma presne taky isty drzak a silemblok je tam ok.ale z toho dobreho drzaka vylisovat a nalisovat na ten co je na motory? sa trosku obavam ze ked vyberiem celu poloos z prevodovky tak poskodim simering co je na poloos ako by ste odporucaly vymenit?? ked budem menit cely drzak tak musim dat kotuc prec,cap riadenia odpojit,vybrat poloos,mozno podhevarovat motor,a uz len vymenit cely drzak. a ked iba vylisovat tak odpojit silemblok od napravnice a vylisovat a nalisovat druhy.len ci sa neposkodi ten dobry silemblok pri vylisovani? dakujem za kadu radu. Citovat
106sťák Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 děkuji koukal sem ale fota mi nejdou vidět...můžete mi někdo poslat obrázek a kde se dá sehnat?mě to tu fotky ani odkazy nejdou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.