MotoMoto Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Nevíte někdo o nějakém jednoduchém a laciném převodu z USBna Audio signál, respektive aby šel ext USB HDD připojit na Audio systém RT3? Vím, že asi nejjednoduší je klasický MP3 přehrávač a připojit přes transmitter a nebo tak nějak podobně, ale mě jde o větší kapacity. Díky za nápad. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=63921 Citovat
MotoMoto Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Díky ale to je pro RT4. To asi nebude stejné A navíc tam je omezení kapacitní. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Malo by to byť rovnaké keďže simuluje cd menič, preto je tam aj to kapacitné obmedzenie. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Tak to je problém, já bych chtěl připojit pevný disk a tam takapacita je velkým omezením, asi to budu řešit nějakým multimediálním rámečkem a Audio výstupem. Ale oželím v tom případě obsluhu s displejem. Citovat
filas1 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Nejlepší řešení je asi něco takového: http://www.stualarm.cz/produkt/80238-usb-multimedialni-prehravac/, zůstane ti komfort ovládání na vestavěné obrazovce, připojíš jakýkoliv USB pevný disk a můžeš z něj přehrávat cokoliv včetně videí. Já si do auta namontoval DVB-T tuner s USB vstupem: http://www.stualarm.cz/produkt/80553-dvb-t-digitalni-tuner-s-usb-2-vnitrni-prutove-anteny/, což je vlastně něco podobného, akorát s TV tunerem. Přípojím malý pevný disk 320GB a z něj přehraju cokoliv na RT3 obrazovce. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Moc hezké, ale za tu cenu co je ten DVB T tuner za to máš celý media centr včetně interního HDD 1 TB. i s DVB T tunerem. To je děsně drahé. Já právě myslel nějaké laciné řešení. Asi napřed vyzkouším FM transmiter s USB portem. Citovat
filas1 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 No jo, ale ten tvůj media centr bude nepoužitelnej v autě. Hlavně ta tv. To já mám dvoutunerovej přijímač a hraje bez problému a výpadku i během jízdy. Ten FM transmiter je naprd, hlavně co se týče kvality přenosu zvuku. A je to nesmysl, pokud už 807 má připravenej AUX vstup. Ideální nepříliš drahá varianta je ten USB multimediální přehrávač, dokážu ho sehnat levněji, než v tom odkaze nahoře. [upravil dne 21.6.10 filas1] Citovat
MotoMoto Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Proč by ten media centr nešel v autě? Aux odblokovaný nemám. Takže jedině zvuk. Citovat
filas1 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Asi by šel, ale budou s tím problémy, budeš muset nějak řešit napájení, protože to bývá většinou 5V, a sehnat výkonný převodník 12V-5V je docela problém. A kvalita příjmu toho vestavěného DVB-T tuneru bude taky nic moc. Aux si můžeš nechat odblokovat. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 No jo ale stojí to moc korunek, myslím to odblokování. Jinak citlivost příjmu naprosto v pohodě, používám ho doma. A napájení také, je to přes adaptér a tak ten mám do auta s regulací takže v tom problém také nevidím. Spíš je to otázka kvalitní antény. Chce to asi vyzkoušet. Ale nechce se mi do toho cpát moc peněz. Mám třeba 3,5\" HDD rámeček s audio a video výstupem, což by bohatě stačilo, ale musel bych nechat odblokovat ten Video vstup jinak si ani písničku nepustím. Citovat
filas1 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Odblokování mi dělal PP205 za 1500,- . Na místě bude TV tuner stačit, ale za jízdy se na to asi nebude dát koukat. Já měl dřív ve starším autě taky rámeček s 2,5\" hdd s AV výstupem, občas jsem z toho pouštel filmy. Měl jsem problém sehnat zdroj z 12V na 5V, protože musel být dost výkonnej. Nakonec jsem ho nesehnal a musel si ho vyrobit.... Citovat
filas1 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 RD3 je úplně něco jiného, nemá z výroby připravený AUX vstup. Tam bys musel použít něco takového: http://www.stualarm.cz/produkt/55xcpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/ Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Tak tohle se mi líbí pomalu nejvíc, přesně tohle jsem si představoval, jen mě mrzí že by se musel odpojit ten changer. A také ta cena mi přijde hodně vysoká. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Jak je to vůbec řešené s Video signálem? Ještě jsem to nezkoušel ale když zapojím cosi do Video cinche tak v momentě když nastartuji tak se to vypne? A Audio běží dál? Citovat
filas1 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Tenhle adaptér bohužel ale nejde na RT3. U toho originálního video vstupu se ti to přepne na rádio, jakmile se rozjedeš. Pokud to chceš jen na audio, v nastavení si musíš aktivovat AUX vstup, který se ti tam pak objeví navíc. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Jde mi o to zda když si zapnu AUX zda mohu když zastavím i vidět abych mohl pustit a vybrat z HDD muziku, jestli víš jak to myslím. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 A stačí zastavit a nebo se musí vypnout motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.