Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo o nějakém jednoduchém a laciném převodu z USBna Audio signál, respektive aby šel ext USB HDD připojit na Audio systém RT3? Vím, že asi nejjednoduší je klasický MP3 přehrávač a připojit přes transmitter a nebo tak nějak podobně, ale mě jde o větší kapacity.

Díky za nápad.

Odesláno

Díky ale to je pro RT4. To asi nebude stejné A navíc tam je omezení kapacitní.

Odesláno

Tak to je problém, já bych chtěl připojit pevný disk a tam takapacita je velkým omezením, asi to budu řešit nějakým multimediálním rámečkem a Audio výstupem. Ale oželím v tom případě obsluhu s displejem.

Odesláno

Nejlepší řešení je asi něco takového: http://www.stualarm.cz/produkt/80238-usb-multimedialni-prehravac/, zůstane ti komfort ovládání na vestavěné obrazovce, připojíš jakýkoliv USB pevný disk a můžeš z něj přehrávat cokoliv včetně videí. Já si do auta namontoval DVB-T tuner s USB vstupem: http://www.stualarm.cz/produkt/80553-dvb-t-digitalni-tuner-s-usb-2-vnitrni-prutove-anteny/, což je vlastně něco podobného, akorát s TV tunerem. Přípojím malý pevný disk 320GB a z něj přehraju cokoliv na RT3 obrazovce.

Odesláno

Moc hezké, ale za tu cenu co je ten DVB T tuner za to máš celý media centr včetně interního HDD 1 TB. i s DVB T tunerem. To je děsně drahé. Já právě myslel nějaké laciné řešení.

Asi napřed vyzkouším FM transmiter s USB portem.

Odesláno

No jo, ale ten tvůj media centr bude nepoužitelnej v autě. Hlavně ta tv. To já mám dvoutunerovej přijímač a hraje bez problému a výpadku i během jízdy. Ten FM transmiter je naprd, hlavně co se týče kvality přenosu zvuku. A je to nesmysl, pokud už 807 má připravenej AUX vstup. Ideální nepříliš drahá varianta je ten USB multimediální přehrávač, dokážu ho sehnat levněji, než v tom odkaze nahoře.

[upravil dne 21.6.10 filas1]

Odesláno

Proč by ten media centr nešel v autě? Aux odblokovaný nemám. Takže jedině zvuk.

Odesláno

Asi by šel, ale budou s tím problémy, budeš muset nějak řešit napájení, protože to bývá většinou 5V, a sehnat výkonný převodník 12V-5V je docela problém. A kvalita příjmu toho vestavěného DVB-T tuneru bude taky nic moc. Aux si můžeš nechat odblokovat.

Odesláno

No jo ale stojí to moc korunek, myslím to odblokování. Jinak citlivost příjmu naprosto v pohodě, používám ho doma. A napájení také, je to přes adaptér a tak ten mám do auta s regulací takže v tom problém také nevidím. Spíš je to otázka kvalitní antény. Chce to asi vyzkoušet.

Ale nechce se mi do toho cpát moc peněz. Mám třeba 3,5\" HDD rámeček s audio a video výstupem, což by bohatě stačilo, ale musel bych nechat odblokovat ten Video vstup jinak si ani písničku nepustím.

Odesláno

Odblokování mi dělal PP205 za 1500,- . Na místě bude TV tuner stačit, ale za jízdy se na to asi nebude dát koukat. Já měl dřív ve starším autě taky rámeček s 2,5\" hdd s AV výstupem, občas jsem z toho pouštel filmy. Měl jsem problém sehnat zdroj z 12V na 5V, protože musel být dost výkonnej. Nakonec jsem ho nesehnal a musel si ho vyrobit....

Odesláno

Tak tohle se mi líbí pomalu nejvíc, přesně tohle jsem si představoval, jen mě mrzí že by se musel odpojit ten changer. A také ta cena mi přijde hodně vysoká.

Odesláno

Jak je to vůbec řešené s Video signálem? Ještě jsem to nezkoušel ale když zapojím cosi do Video cinche tak v momentě když nastartuji tak se to vypne? A Audio běží dál?

Odesláno

Tenhle adaptér bohužel ale nejde na RT3. U toho originálního video vstupu se ti to přepne na rádio, jakmile se rozjedeš. Pokud to chceš jen na audio, v nastavení si musíš aktivovat AUX vstup, který se ti tam pak objeví navíc.

Odesláno

Jde mi o to zda když si zapnu AUX zda mohu když zastavím i vidět abych mohl pustit a vybrat z HDD muziku, jestli víš jak to myslím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...