Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moja 405-tka ma problem s nastartovanim ako keby nebol benzin aj ked je ho dost. ked nakopnem tak musim stale pridavat plyn aby to nechciplo a niekedy chcipne za jazdy pri preradovani. v com je problem?

Odesláno

tak uz som to vyriesil bola odpojena nejaka hadicka. no netusim co ma za ulohu. pripojil som ju naspat a vsetko ide jak ma.

moze mi niekto povedat na co to sluzi? nech som mudrejsi?????

fotka426.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Vyuziju vlakna a navazu na tvuj problem svym problemem...

Nechce startovat,ale nemam paru proc...

Baterka je ok i dava stavu jak ma,ale proste otocim klicek a nic...Ani necvakne,proste jen poklesne napeti na nakejch 11 a tim to konci...

Pritom kdyz tam dam jinou baterku,tak nastartuje,ale po trech dnech stani zase nenastartuje...

Stava se to i behem normalniho provozu,tak ze u pumpy to chcipnu,pak nestartuje,ale odpojim baterku zase zapojim a startuje...Fakt nechapu...Prosim o pomoc,jinak ten paznecht uz pude ze skaly...:bacha

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj. Ja tiez teraz zacinam riešie volnobeh, tak skumam čo je na čo . To je hadička do snimača tlaku v potrubi. ak nieje, alebo je slaby podtlak tak niečo blbne vonobeh. Nám teraz niečo nechce bežat na sitič.

Odesláno

What the Hell... :

to vypada na skrat, inak to nevidim, bud uz primo v starteri, alebo treba hladat inde, treba pospekulovat, porozmyslat, ci niekto nieco v aute nedavno nezapajal (radio, svetla,atd), potom este je mozne, ze to bude zaoxidovana kablovacka niekde, kde je stale vlhko, to by mohlo po troskach tiez prerazat na kostrU (hladat zeleny prasok) :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

to som riesil aj ja . Je to snimac tlaku v sacom potrubi. Ak nieje tlak nezopne vypinač- snimac nebezi volnobeh a saje falosny vzduch. Slabo bezi aj posilovac brzd. Ja mam problem este zo syticom. nechce mi nastartovat a nebezi na sytic, na volnobeh zdochne. Ak je teply, tak bezi ok .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...