HOFA Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Chci se zeptat má někdo namontovány fanfáry které hrají melodicky více tónů,nemůžu si vzpomenout na ten název těch houkaček. Taky mě jde o to,jestli se dají v pohodě někam vecpat/namontovat/ a jestliže ano kde se nejlíp vejdou. Popř.radu nebo tip kde koupit Děkuji. Citovat
Sobol Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 mám.. la cucaracha.. 5 trubek.. namontováno v místě původního klaksonu, z toho dvě trubky směřují nahoru nad podběhem.. ostatní dolů, kompresor za nosníkem.. místa tam je v celku dost.. Citovat
Ferlo Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Potom ich nezabudnite pouzit na technickej kontrole Citovat
HOFA Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: Sobol mám.. la cucaracha.. 5 trubek.. namontováno v místě původního klaksonu, z toho dvě trubky směřují nahoru nad podběhem.. ostatní dolů, kompresor za nosníkem.. místa tam je v celku dost.. jj díky to jsme si nemohl vzpomenout La cacuracha. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.