Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte

Prosim,potreboval bych poradit,prijel jsem na benzinu,natankoval a pak uz nenastartoval.Odtahl jsem auto domu a koukal,co to je.Kdyz jsem startovat,tak to cvaklo a jiskra na plusu baterky a konec,zhasli budiky.Mam novy starter,takze civka to nedelala.Uz nevim,jak stim dal.Co mozna ta pojiskovka v motoru,bylo by to mozne??prosim poradte.jedna se o peugeot 205 1.8 disel rv.1988 diky moc

Odesláno

no nechci moc radit,jednou jsem přijel za dcerou chci jed domů jen cvaknutí a nic baterka kaput (R Laguna) nešla už ani nabít

Odesláno

Tátovi taky cvaká starter, ale tak vždycky chytí, někdy až na potřetí. Buď cívku nebo ukostření je v háji, ale vzhledem ke stáří auto ho to moc netrápí :D

Odesláno

jiskra je na plusu baterky,koukal jsem,jaka je pricina...treba 3 krat zkusim a zadna a pak to zkusim zase a obevi se,fakt uz nevim a na starteru je civka nova a uhliky,proste vsechno...

Odesláno

Ja by som to tiež videl na problém svorky baterky. Za normálnych okolností tam nemá ako preskočiť iskra. Keď sa na to pozrieš logicky tak iskra preaskočí iba tam kde je medzera a to pri čistej a dotiahnutej svorke nedocieliš.

Predpokladám že ten štartér po oprave normálne fungoval.

Odesláno

ja se poradne podovam po ty baterce a svorkach.taky si myslim,ze ten starter byl v pohode,ale myslel ,jsem a lidi mi rekli,ze by to mohla delat civka,tak jsem nevedel....:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...