kutil1 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Ani pořádným stahovákem o průměru šroubu 12mm s jemným závitem jsenm nezatlačil pístek vzadu u brzd 407 ani o mm, a to na to působila obrovská síla. Je na to nějaký fígl - musí se s pístkem něco dělat. Nebo mi nezbývá pístek vytlačit brzděním ven a vyměnit? Poradíte? Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 musí se i zároveň točit.....samotné tlačení nepomůže....takže tlačit a točit zároveň Citovat
peugeot09 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Podívej se do tohohle tématu na první stranu dole. Je tam fotka takového speciálního udělátka od HonzaZ. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Točiť v smere normálneho závitu. Citovat
kutil1 Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Ale na jakou stranu točit - jako když píst zašroubovávám, tj ve směru hod. ručiček? Citovat
georgegg Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jj ve směru hod. ručiček, viz příspěvek od another one Citovat
kutil1 Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Pánové, děkuji za radu. Ještě večer jsem na to šel znovu, v noci jsem dodělal, dílo se povedlo. Ale potřeboval bych ještě jednu radu. Když jsem to tlačil stahovákem bez toho otáčení ve směru hod. ruček, tak jsem do té součástky, kde se opírá stahovák, vymáčkl důlek. Ví někdo, z jakých dílů je to složeno. Předpokládám, že to, na co se tlačí ještě není píst. Pošle někdo nákres a napíše radu, zda je nutné vyměnit, případně postup výměny? Jde to vyšroubovat, aniž by vyjel píst a muselo se odvzdušňovat? Ještě jednou dík Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Myslíš súčiastku, ktorá sa opiera priamo o doštičku? To je piest resp jeho vonkajšia časť. Jamka v ňom určite nevadí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.