DURISLAF Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 nazdar chlapi moze mi niekto z vas trochu pomoct a dat ma do obrazu???nejde o moje auto,ale kamaratove-2,0 hdi-to auto je uplne hluche a diagnostika vypisuje tieto chyby- - snímač teploty vzduchu v sáni - spínač spojky - prídavné vytápení 1 - chyba obvodu TL4226 - snímač prútoku vzduchu - výfukový ventil A turbokompresoru PO243 závada obvodu - obvod ohrevu/žhavíci svíčky A PO380 závada obvodu ak mi viete poradit co konkretne su tie obvody s tymi kodmi,budem vam velmi povdacny.bol som sa na tom odviezt a mam pocit,ze tam absolutne nezopne turbo. DAKUJEM Oprava nadpisu, původně \"prosim o pomoc\". K [upravil dne 17.6.2010 Kurt] Citovat
DURISLAF Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 to mi vazne nikto nevie poradit??? Citovat
Benžík Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tolik chyb najednou? Nejdriv bych asi zkonroloval vsechna ukostreni. Citovat
koblih69 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Kostra, baterka, voda v konektorech, prokousaný kabelový svazek od kuny, vytáhnul bych konektor ŘJ a dal ho zpět... Citovat
kobr Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Spínač spojky momentálně není důležitý, snímač teploty nasávaného vzduchu a snímač průtoku vzduchu ukazují na stejnou závadu, protože jsou v jedné jednotce. Opravdu to bude asi špatné ukostření motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.