Fr3sh Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Jenze nakup na Aukru neni nijak zavazny...pokud koupite na Aukru auto...vubec nic to neznamena...resil jsem to snima co to vlastni..nic na nakupu neni zavazneho...neni to ebay nebo tak Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Myslim že se pleteš, přečti si podminky Auto a nemovitosti ano, ale rohliky ne;) O vydražený předmět už nemám zájem, musím ho přesto koupit? Úspěšným skončením aukce vzniká mezi Kupujícím a Prodejcem Kupní smlouva (výjimku tvoří položky vystavené v kategoriích Nemovitosti, Automobily, Motocykly, Automobily - Veteráni a Motocykly - Veteráni), s odstoupením od ní musí souhlasit obě strany obchodu. Kupující je povinen plnit svůj závazek vůči Prodejci, v opačném případě dojde k porušení našich Obchodních podmínek. Prodejce se může v krajním případě domáhat plnění Kupní smlouvy i soudní cestou [upravil dne 15/6/10 Radek Hurvajz] Citovat
Fr3sh Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 aha tak pardon...ptal jsem se na auta...moje vina Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Už je tam zase 900 mega, tak jsem zvědavý, jak to dopadne Citovat
dolly1010 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Věta: \"jo a poprosím jestli je možné ať mi všichni dotazující přepošlou znovu emaily co mi psali, chtěl bych o tom založit BLOG.\" nemá chybu Citovat
dolly1010 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 tky jsem koukal. Cenovka předtím klesla na nějakejch 900 mega Za tvrdej rohlík a trošku lógru skoro dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.