kobr Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Říkám, že kdysi stačilo protočit vypínač bagu spolujezdce, teď se nic neděje. Citovat
Jarda_K Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 U xantie jsou ve spínači v serii 2 odpory. Jeden z nich se otáčením zkratuje a druhý zůstává v obvodu trvale. Bývá tam údajně problém s uklepanými přívody mezi konektorem a plošným spojem. Jeden kolega teď měřil hodnoty odporů svého vypínače a je to 100 a 300ohm. Tedy na výstupních svorkách odpojeného spínače by se mělo dát změřit 100 a 400 Ohm. U xantie jsou to piny 5 a 6. Citovat
Fosil Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Jak říká Jarda_K, přesně tak je to tam namalovaný, akorát piny ŘJ- 17, 18. Citovat
kobr Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Nikdo nechce věřit, ale opravdu začne kontrolka bagu blikat až po půl hodině jízdy. Nějaký tip:myslim Citovat
Jarda_K Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Já bych ještě cvičně nastartoval, počkal až kontrolka zhasne a zkusil otočit několikrát volantem plný rejd na obě strany. Pokud se přitom rozsvítí, šel bych po pásku ve volantu. Neznám přesně signalizaci v peugeotu, ale nemůžu to být třeba závada pyropatron? U citroenů se úplně běžně proletovávají konektory pod sedačkou co vedou k předpínačům pásů. Sám jsem to opravoval na 2 xsarách a na své xantii to mám taky. U jedné xsary bylo spojení uděláno nějakýma lisovacíma svorkama origo od citroenu a zlobilo to až do doby než jsem to proletoval. To nikdo v okolí nemá pp2000 aby ti to vyčetl? Citovat
Benžík Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 U sedacky ridice jsem to mel letovany uz kdyz jsem to koupil. A stejne to zacalo svitit. Opravil jsem to, byl to prelomenej dratek a po pul roce to bylo znovu, tentokrat u sedacky spolujezdce, kontakty v konektoru. Radsi neposunuju sedacku, aby se to nerozbilo. Citovat
kobr Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 diag ukazuje na bag spolujezdce, kontrolka bliká i při jízdě po dálnici. Po zastavení a vypnutí motoru OK. Za nějaký čas začne blikat. Se sedadly nerušam. Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Vyndej schránku a vytáhni konektor. Prostříkni kontoxem. Nic víc by s tím být nemělo, tady pokud nenajdeš v konektoru nabastelej odpor.... Citovat
kobr Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Dík za zprávu. O tom konektoru jsem nevěděl. Mimo toho, co je napojený přímo z přepínače. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.