Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pžední náprava

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. chci se zeptat. před pár dny se mi stalo, když sem se rozjížděl se zatočenýma kolama, že mi v nápravě vepředu zapraskalo, auto několikrát poposkočilo (opravdu nemilí pocit) po dojetí domu jsem zjistil, že se mi doslova roztrhal kloub u převodovky levý poloosy. už se tohle stalo někomu z vás?aby se člověk bál royjíždět se zatočenýma kolama..

poloosu musím vyměnit,ale slyšel sem, že jsou dvě delky, je to možný?(rozdíl asi 1,5cm)

předem díky za radu či názor.

Odesláno

Spíš bych to viděl že s tím někdo něco dělal, nebo jsi to musel mít nějak poškozený, protože se mi to nezdá jako normální, možná kdyby jsi se rozjížděl hodně prudce..., ale stejně to nevidím jako příčinu. Myslím že budeš muset koupit originál a ten Ti dají podle VIN, tak nemusíš mít strach pokud jsou dva typy..Jinak jsem zatím neslyšel o nikom kdo by měl tento problém...

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem vyměnil obě poloosy, rameno, čepy řízení, ložisko kola, ložiska převodnice a problem vyřešen. po ujetí 300km jsem v tom opět znova:grr

..už mě napadá jen vzměnit celou nápravnici..pořád nikdo žádnej tip?díky

[upravil dne 26/6/10 j.visky]

Odesláno

jj, zase mi vyskočila poloosa.tentokrát se sice nerozpadl celej kloub poloosy,ale vyskakuje už i při zatočení volantu o trošku víc než půl otočky.navíc to má vybrace při jízdě. takže nevim. asi ho zaleju betonem a hodim na dno jezera..:D

[upravil dne 26/6/10 j.visky]

Odesláno

Zdravim,

no nevim nyni presne jak je tam poloosa v prevodovce uchycena, ale toto je ukazka toho, ze je neco hodne spatne. Na mne to pusobi tak, ze je uvolneno cele uchyceni napravy, kdy to pri zatoceni umozni vyjet polose ven. Normalne by se toto stat vubec nemelo. Nemenil jsi predtim tlumice, nebo nebyla naprava nekdy havarovana? Uchyty napravy mohly byt jen narovnane, ale nevyztuzene a nyni se pomalu vraci do puvodni poskozene polohy.

Odesláno

Zdravim,

no nevim nyni presne jak je tam poloosa v prevodovce uchycena, ale toto je ukazka toho, ze je neco hodne spatne. Na mne to pusobi tak, ze je uvolneno cele uchyceni napravy, kdy to pri zatoceni umozni vyjet polose ven. Normalne by se toto stat vubec nemelo. Nemenil jsi predtim tlumice, nebo nebyla naprava nekdy havarovana? Uchyty napravy mohly byt jen narovnane, ale nevyztuzene a nyni se pomalu vraci do puvodni poskozene polohy.

Odesláno

Zdravim,

Odesláno

mno napadlo mě, jestli nemuže bejt posunutý motor o pár čísel jinam,než má bít. je \"spojenej\" s převodovkou a převodnicí, ve který jsou zasunutý poloosy, tak jedině tohle jinak nevim..uvidime.bouchnutý to bylo, ale ne natolik aby to udělalo takovou neplechu, šlo jen o blatník a masku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...