Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE  

1. 1. Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

asi si dotyčný potřebuje ukojit své ego že má krásnou ženskou.....

[upravil dne 15-6-10 Přema]

já si myslím že každá ženská která tu je,je krásná......,navíc a ne o těch zde zmníněných a vystavených,každá baba pokud se o sebe stará,je hezká..... ,teda pokud to není nějaká anorektička.....

Odesláno

prestante resit hlasy chlapy kurna :) jde o zbavu, at vyhraje kterakoli, ja sem dal hlas cislu 13. Jsem pro aby se az todle skonci, fotky vsech vystavili tady nekde na foru nekde, podle poctu hlasu co dostali, aby se slo kdykoli behem roku kuknout. at novacci vedi, ze tady mame secko :)

:xvul

jediny co nechapu, ze jeste nikdo neudelal AUTO ROKU P-C :) to ja bych svou 406 prihlasil :) asi nejhezci foto nebo tak neco :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

prestante resit hlasy chlapy kurna :) jde o zbavu, at vyhraje kterakoli, ja sem dal hlas cislu 13. Jsem pro aby se az todle skonci, fotky vsech vystavili tady nekde na foru nekde, podle poctu hlasu co dostali, aby se slo kdykoli behem roku kuknout. at novacci vedi, ze tady mame secko :)

:xvul

jediny co nechapu, ze jeste nikdo neudelal AUTO ROKU P-C :) to ja bych svou 406 prihlasil :) asi nejhezci foto nebo tak neco :)

¨

Jsem pro aby se az todle skonci, fotky vsech vystavili tady nekde na foru nekde-----) nesouhlasím:P:bojim

Odesláno

Uf, tak cely den som tu nebol, ale sa to tu rozbehlo, bal som sa hlasovania, preto bolo aj prve kolo cez SZ, mam s tym uz take skusenosti, niektori ludia mi pisali ze cez SZ to nie je ono, lebo potom sa mi moze vycitat, ze si mozem hocijako manipulovat s hlasmi, avsak ja z toho nijaky osoh nemam a hlavne mam rad ferovu hru ;) ...

Kazdopadne dnes o 21:00 bude vyhlasena vitazka:papa ... poradie je samozrejme vidiet, ale aj tak v ramci sutaze ;)

Odesláno

podla emailu? To asi ne...

Zalezalo by odkial sa na ten email pripaja, teda ak je verejny a aj to by si asi musel mat pristup na server toho mailu. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nechcete si to nechat na jiné vlákno.......:myslim:myslim:myslim:myslim

Proto sem psal,že to tu nechu zasírat.Příspěvek tedy mažu a AnotherOne psal jsem ti SZ

Odesláno

Takze, hlasovanie je uzavrete, na prvych 3. miestach sa umiestnili tieto prihlasene-->

3. miesto: 16 by Přema a 25 by 306gti6 (zhodny pocet hlasov v druhom kole, v prvom kole viac hlasov cislo 25 --> 15 vs. 13 hlasov)

2. miesto: 3 by Y2K

1. miesto: 6 by Scratch

Odomna velka gratulacia kazdopadne:potlesk

Ako pozornost od maleho sponzora (neviem ci chce byt menovany, ak hej, napisem ;)) tejto malej sutaze dostane vitazka (neviem akou formou, to sa musi vymysliet :D) MP3 prehravac s 2GB pamatou (ja viem, nic moc, ale tak potesi:aut)...

Co sa tyka priebehu hlasovania v prvom kole: hladky priebeh podla pravidiel, kazdy vzorovo poslal hlasy trom ucastnickam podla sympatii, prekvapil ma pocet hlasujucich, spokojnost :super

Co sa tyka priebehu hlasovania v druhom kole: celkovo 158 hlasujucich clenov:o ... nebudem sa vyjadrovat k debate ktora k tomu prebiehala (sam som ju trocha zacal), kazdopadne vysledky sa zdaju ferove (kludne sa moze vyjadrit niekto, kto vie kolko sa tu za den premelie na fore ludi), niekto tu pisal o nejasnych pravidlach hlasovania, neviem co je na ankete nejasneho:myslim

Ako posledna vec, verejne sa chcem ospravedlnit clenovi honza406, ktory v prvom kole ziadal o vyradenie fotky zo sutaze, avsak som to akosi prehliadol:ticho ... takze pardon, hadam sa to nejako nedotklo jeho alebo ucastnicky:)

A este raz GRATULACIA, dufam, ze sa uskutocni aj dalsie kolo s hladsim a jasnejsim priebehom:potlesk

[upravil dne 15/6/10 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...