Durko Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 vie mi niekto prosím poradiť načo sú šípky na rozvodovom remeni? na pneumatikách viem tam je to v smere jazdy ale pri remeni som v rozpakoch lebo ja ho mam šípkami v protismere otáčania motora a teraz neviem či to je dobre alebo zle Citovat
jozefsv Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 to som si vsimol ked mi menili rozvody ze mi ho daval v smere sipky ale toto ti asi nepomohlo [upravil dne 12.6.10 jozefsv] Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Remen treba nasadit tak, ze ked sa pozeras v smere \"z vonku\", tak text je k tebe otoceny tak, ze ho normalne citas... ak su na remeni aj sipky, tak sipky naznacuju smer otacania remena pri nastartovanom motore... remen by mal byt nasadeny podla nich;) ...a co, uz mas rozvody nastavene? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 je to stejné,jako na těch pneumatikách Citovat
Durko Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 no ak ho mam opačne už par tisíc km možem ho otočiť tak ako má byť? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 abych řekl pravdu,nevím,jěště jsem se s tím nesetkal (ale určitě je nějaký důvod,aby se montoval podle šipek,že?) já bych už dal radši nový řemen--rozvody jsou rozvody [upravil dne 12/6/10 ozzy56] Citovat
kobr Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Řemen neotáčet!!!!! Zanedlouho praskne. Zkušenost z provozu, při demontáži ozubeného řemenu se nepoznačil směr otáčení, po montáži a napnutí se zanedlouho přetrh. Asi 14 dní. Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Preto su na nom sipky, pretoze remen je tkany tak (resp. jeho vlakna su ulozene tak, aby znasany to namahanie v smere v akom ukazuju sipky) ... ... ked remen zhodis, opticky ho treba prezriet po celom obvode, kazdopadne istota je istota, samotny remen nie je az tolko penazi aby to clovek riskoval;) Citovat
pastorek Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Takto je to správne!? [upravil dne 12/6/10 pastorek] Citovat
Durko Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 Původně zaslal: Qcko Preto su na nom sipky, pretoze remen je tkany tak (resp. jeho vlakna su ulozene tak, aby znasany to namahanie v smere v akom ukazuju sipky) ... ... ked remen zhodis, opticky ho treba prezriet po celom obvode, kazdopadne istota je istota, samotny remen nie je az tolko penazi aby to clovek riskoval;) je sranda že som to zistil až teraz a nie pri výmene krúžkov, remen je tam už nový ale ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobre,radšej teraz ako keby sa mal ten motor stretnúť Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 pastorek: tak by to malo byt ako to mas na fotke, text je citatelny ked stojis vedla auta (tak si to pamatam ja ) ... A motor sa toci v smere hodinovych ruciciek, tak aj sipky pasuju podla fotky:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Qcko myslím,že pastorek se neptá...,dal fotku,aby každý viděl...,taky si řemen vždycky přitáhnu ke kolu vačky tou sponkou Citovat
pastorek Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 ozzy56, trafil si, ten otáznik tam bol trochu provokačkný Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Aha, no ja mam na to druhy par ruk ... kazdopadne je to spravne, dobra ukazka:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.