Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vie mi niekto prosím poradiť načo sú šípky na rozvodovom remeni? na pneumatikách viem tam je to v smere jazdy ale pri remeni som v rozpakoch lebo ja ho mam šípkami v protismere otáčania motora a teraz neviem či to je dobre alebo zle

Odesláno

Remen treba nasadit tak, ze ked sa pozeras v smere \"z vonku\", tak text je k tebe otoceny tak, ze ho normalne citas... ak su na remeni aj sipky, tak sipky naznacuju smer otacania remena pri nastartovanom motore... remen by mal byt nasadeny podla nich;)

...a co, uz mas rozvody nastavene?

Odesláno

abych řekl pravdu,nevím,jěště jsem se s tím nesetkal (ale určitě je nějaký důvod,aby se montoval podle šipek,že?;))

já bych už dal radši nový řemen--rozvody jsou rozvody :(

[upravil dne 12/6/10 ozzy56]

Odesláno

Řemen neotáčet!!!!! Zanedlouho praskne. Zkušenost z provozu, při demontáži ozubeného řemenu se nepoznačil směr otáčení, po montáži a napnutí se zanedlouho přetrh. Asi 14 dní.

Odesláno

Preto su na nom sipky, pretoze remen je tkany tak (resp. jeho vlakna su ulozene tak, aby znasany to namahanie v smere v akom ukazuju sipky) ...

... ked remen zhodis, opticky ho treba prezriet po celom obvode, kazdopadne istota je istota, samotny remen nie je az tolko penazi aby to clovek riskoval;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Preto su na nom sipky, pretoze remen je tkany tak (resp. jeho vlakna su ulozene tak, aby znasany to namahanie v smere v akom ukazuju sipky) ...

... ked remen zhodis, opticky ho treba prezriet po celom obvode, kazdopadne istota je istota, samotny remen nie je az tolko penazi aby to clovek riskoval;)

je sranda že som to zistil až teraz a nie pri výmene krúžkov, remen je tam už nový ale ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobre,radšej teraz ako keby sa mal ten motor stretnúť

Odesláno

pastorek: tak by to malo byt ako to mas na fotke, text je citatelny ked stojis vedla auta :) (tak si to pamatam ja :D) ... A motor sa toci v smere hodinovych ruciciek, tak aj sipky pasuju podla fotky:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...