Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim tak predek je snizenej ale chtelo by to vic ale bouzel matice na snizeni na tlumici se mi opira o pneu takze budu potrebovat sirsi podloky nez mam:( ze 20mm aspon 30mm a budu moc este o 3 cm dolu.... tak tady zatim foto pred a po... tohle je pred

post-35245-1410961976206_thumb.jpg

Odesláno

Len aby tých 30 mm už nebolo veľa. Nebude potom koleso viac prečnievať cez auto a pri väčšom zaťažení šúchať o lem blatníku?

Inak Mickey, dobrý kontrast tá hrdza a tlmiče :nevim

[upravil dne 17/9/11 08:45 od marko306]

Odesláno

Jak píše Marko306, dobrý kontrast nových tlumičů a orezlého blatníku. :) Jinak k těm stavákům. Včera po deváté hodině večerní jsem letěl po D11 směr Praha a před Prahou na tom tankodromu se v levém pruhu ploužila řada Golfů ležících hodně nízko. Postupně se uklízeli do pravýho a mezi nimi byl i zde známý Wooody. A tak můžu potvrdit, že jeho 306 leží fakt nízko :D Viděl jsem ještě celou \"kolonu\" když přijeli na Shellku před Prahou. Jen by mě zajímalo, jak měli kluci vyhrkaný těla :D A Wooody ta modrá 306 co se kolem vás prohnala jsem byl já. :D

Jinak jedna fotečka z letošní dovolený v Chorvatsku.

post-12959-14109619781201_thumb.jpg

Odesláno
Jak píše Marko306, dobrý kontrast nových tlumičů a orezlého blatníku. :) Jinak k těm stavákům. Včera po deváté hodině večerní jsem letěl po D11 směr Praha a před Prahou na tom tankodromu se v levém pruhu ploužila řada Golfů ležících hodně nízko. Postupně se uklízeli do pravýho a mezi nimi byl i zde známý Wooody. A tak můžu potvrdit, že jeho 306 leží fakt nízko :D Viděl jsem ještě celou \"kolonu\" když přijeli na Shellku před Prahou. Jen by mě zajímalo, jak měli kluci vyhrkaný těla :D A Wooody ta modrá 306 co se kolem vás prohnala jsem byl já. :D

Jinak jedna fotečka z letošní dovolený v Chorvatsku.

Ale tak pohodicka, skoda zes nas nepotkal rano, jelo mas asi 15 :D to byla jina podivana.... jinak vyskakany sme byli dost.... :)

Odesláno
Tady mám svýho fešáka jen tak na ukázku (nový repas zadní nápravy, zvýšená o 4,5cm). Časem udělám lepší fotky

můžu se tě zeptat co tě k tomu zvýšení zadní nápravy vedlo ?? :myslim

Odesláno

No, tak za 1. se mi to takhle víc líbí, auto je opticky mnohem větší a já rád velký aura (nejsem tuner co to snižuje na minimum)

za 2. torzky už byly unavený, takže jsem naložil holky a dva bágly do kufru a hnusně to sedělo

za 3. na dálnici skoro necítím panely a celkově na našich silnicích je to větší komfort

Je to věc vkusu, ale mě se to líbí víc :)

A nemusím se bát na vysočině velkýho sněhu ;)

[Edited on 20/9/11 14:45 by Dohny]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...