Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Neexistuje 306 s nepohodlnými sedačkami. Existují pouze lidé s divnou prdelí. :D

Odesláno

Tak mě se v P306 nesedí špatně, jenom v P309 to pro mě bylo lepší, bylo tam větší boční vedení a sedačka užší, ale oproti 309 si mohu ohřát zadnici :D

Odesláno

ked tu uz vsetci hadzu tie OT....

sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo :)

Odesláno

No dobre, ako poviete ;)

Ale prečo mala rovnaké pocity priateľka, ktorá bola so mnou v HR a prečo mal rovnaké pocity aj kámoš, s ktorým som bol nedávno na Orave (2x150 km)?

Hm, a zas bočné vedenie mi príde OK...

Odesláno
Původně zaslal: pug306

sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo :)

rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut :D to bych chtel fakt videt :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Boss: protože byla prováděna záloha asi se to moc nepovedlo :D

A ja ocas furt hledám co mam špatně že furt nevydím ty fotky od všech:D

Odesláno

BOSSCZ: to musis sam, tohle je posledni verze.. bohuzel, stala se urcita \"nehoda\" a par mesicu zpet tu mame bez fotek a jsou nenavratne pryc.. coz proti tomu co bylo puvodne (dost roku zpet) je jeste vcelku pozitivni, takze pouzij edit a sup sem s fotkama ;)

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut :D to bych chtel fakt videt :D

toto ma vcelku dostalo... ale prosim ta vysvetli mi rozdiel medzi TD co ide pred zakrutov priklad 100kou,,,prudko na brzdy a zatoci a 2L Benzinom co ide pred zakrutou 100kou...prudko na brzdy a zatoci ?

[upravil dne 29/8/10 pug306]

Odesláno

Panové, řeknu to takhle. DRŽTE SE TÉMATU! Teorie benzin vs. nafta sem fakt nepatří (to platí i o sedačkách atd., klidně si ale založte jiné téma kde si to vysvětlíte). Díky!

Odesláno

toto ma vcelku dostalo... ale prosim ta vysvetli mi rozdiel medzi TD co ide pred zakrutov priklad 100kou,,,prudko na brzdy a zatoci a 2L Benzinom co ide pred zakrutou 100kou...prudko na brzdy a zatoci ?

Že by do TD kamen davali židle misto anatom sedaček? :D

Hele a ješte pač mi to nedá proč chodis pred zakrutou prudko na brzdy a ještě při tom zatáčís? Zřejmě u vás jezdíte jinak :D sorry všem za :xvul ale mám poslední dobou nějakou veselou naladu :D :D :D

Beda: bojim bojim už se držim tematu i když nedava smysl :D :D :D

Odesláno

Že by do TD kamen davali židle misto anatom sedaček? :D

Hele a ješte pač mi to nedá proč chodis pred zakrutou prudko na brzdy a ještě při tom zatáčís? Zřejmě u vás jezdíte jinak :D sorry všem za :xvul ale mám poslední dobou nějakou veselou naladu :D :D :D

Beda: bojim bojim už se držim tematu i když nedava smysl :D :D :D

pac kukni co som napisal tam bolo take slovicko ze PRIKLAD vies moj :)

tak som to napisal aby vedel ze aj s dyzlom mozes ist prutko do zakruty ak to nevies.....a ide to aj so 105kou alebo s furikom pre zaujmavost :)

HAWK dohovoril som :)

Odesláno

díky :) ... no nevím odkud jsi ty ale u nás v Praze je dneska dalo by se říct pohádkově na to co meteorologové slibují na září za humáč ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...