Guest Džůny Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Neexistuje 306 s nepohodlnými sedačkami. Existují pouze lidé s divnou prdelí. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Tak mě se v P306 nesedí špatně, jenom v P309 to pro mě bylo lepší, bylo tam větší boční vedení a sedačka užší, ale oproti 309 si mohu ohřát zadnici Citovat
pug306 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 ked tu uz vsetci hadzu tie OT.... sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo Citovat
ferrari Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 No dobre, ako poviete Ale prečo mala rovnaké pocity priateľka, ktorá bola so mnou v HR a prečo mal rovnaké pocity aj kámoš, s ktorým som bol nedávno na Orave (2x150 km)? Hm, a zas bočné vedenie mi príde OK... Citovat
BOSSCZ Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: pug306 ked tu uz vsetci hadzu tie OT.... sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut to bych chtel fakt videt Citovat
Mišak Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: Stifler Boss: protože byla prováděna záloha asi se to moc nepovedlo A ja ocas furt hledám co mam špatně že furt nevydím ty fotky od všech:D Citovat
BOSSCZ Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 tak myslim ze by bylo na case aby to dal nekdo jak to bylo pac to tady pak nedava smyslu ze myslim bez fotek:roll Citovat
Béďa Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 BOSSCZ: to musis sam, tohle je posledni verze.. bohuzel, stala se urcita \"nehoda\" a par mesicu zpet tu mame bez fotek a jsou nenavratne pryc.. coz proti tomu co bylo puvodne (dost roku zpet) je jeste vcelku pozitivni, takze pouzij edit a sup sem s fotkama Citovat
pug306 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: pug306 ked tu uz vsetci hadzu tie OT.... sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut to bych chtel fakt videt toto ma vcelku dostalo... ale prosim ta vysvetli mi rozdiel medzi TD co ide pred zakrutov priklad 100kou,,,prudko na brzdy a zatoci a 2L Benzinom co ide pred zakrutou 100kou...prudko na brzdy a zatoci ? [upravil dne 29/8/10 pug306] Citovat
Béďa Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Panové, řeknu to takhle. DRŽTE SE TÉMATU! Teorie benzin vs. nafta sem fakt nepatří (to platí i o sedačkách atd., klidně si ale založte jiné téma kde si to vysvětlíte). Díky! Citovat
ferrari Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 OK, dal som EDIT, znova vložil fotku a držím sa Témy... Citovat
BOSSCZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: pug306 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: pug306 ked tu uz vsetci hadzu tie OT.... sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut to bych chtel fakt videt toto ma vcelku dostalo... ale prosim ta vysvetli mi rozdiel medzi TD co ide pred zakrutov priklad 100kou,,,prudko na brzdy a zatoci a 2L Benzinom co ide pred zakrutou 100kou...prudko na brzdy a zatoci ? [upravil dne 29/8/10 pug306] Že by do TD kamen davali židle misto anatom sedaček? Hele a ješte pač mi to nedá proč chodis pred zakrutou prudko na brzdy a ještě při tom zatáčís? Zřejmě u vás jezdíte jinak sorry všem za ale mám poslední dobou nějakou veselou naladu :D Beda: bojim bojim už se držim tematu i když nedava smysl :D Citovat
pug306 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: pug306 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: pug306 ked tu uz vsetci hadzu tie OT.... sedacky su neni nepohldone ale ked idem prudko do ostrich zakrut tak keby mam otvorene okno tak vypadnem z auta....ledva dociahnem na radicku jak som nalepeny na dverach....do lepsie bocne vedenie by sa siklo rád bych videl jak jdes s dýzlem prudko do ostrých zakrut to bych chtel fakt videt toto ma vcelku dostalo... ale prosim ta vysvetli mi rozdiel medzi TD co ide pred zakrutov priklad 100kou,,,prudko na brzdy a zatoci a 2L Benzinom co ide pred zakrutou 100kou...prudko na brzdy a zatoci ? [upravil dne 29/8/10 pug306] Že by do TD kamen davali židle misto anatom sedaček? Hele a ješte pač mi to nedá proč chodis pred zakrutou prudko na brzdy a ještě při tom zatáčís? Zřejmě u vás jezdíte jinak sorry všem za ale mám poslední dobou nějakou veselou naladu :D Beda: bojim bojim už se držim tematu i když nedava smysl :D pac kukni co som napisal tam bolo take slovicko ze PRIKLAD vies moj tak som to napisal aby vedel ze aj s dyzlom mozes ist prutko do zakruty ak to nevies.....a ide to aj so 105kou alebo s furikom pre zaujmavost HAWK dohovoril som Citovat
BOSSCZ Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 chci to videt live chlape, to me zajima posledni tyden v zaři jedu k vam utratit naky Ečka tak se domluvime ok? :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 hezké počasí + nuda + dostatek vosku od minule = Citovat
ferrari Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Hm, pekné pekné... Ale už dávno som nazažil pekné počasie...a nudu už vôbec nie...a za pekného počasia duplľom Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 díky ... no nevím odkud jsi ty ale u nás v Praze je dneska dalo by se říct pohádkově na to co meteorologové slibují na září za humáč .. Citovat
BOSSCZ Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Tak to je to co potřebuju taky už dlouho, nemáš chut se zastavit na chvíli? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.