Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem vyrazil na objednanou testovací jízdu do Vysokého Mýta. Před tím jsem Pažouta umyl, aby nedělal ostudu :) A při cestě jsem nedobrzdil na křižovatce za rodinkou v Opelu Vectra, která místo toho aby pokračovala v jízdě, tak to řidička zašlápla a čekala až Mondeo, které jelo zleva po hlavní projede. Nedobrzdil jsem a postrčil je :(

post-12959-14109617452801_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem dnes degradoval číslo mého vozidla z 309 na 306... aneb dnes jsem konečně pořídil nový auto. Je to 1.9D r.v.1997... nějaký fotky přihodím asi zítra, až bude trochu lepší počasí.

Změním záložku v prohlížeči na novou sekci na fóru :)

Odesláno

Bral jsme to hlavně kvůli spotřebě... tata 405 1.9SRDT brácha 205 1.9D a jen já zatím lítal s 309 s karbecem (cca 8l/100km), co teď v poslední době navíc žral 1l oleje za měsíc... Výkon není zas tak zlý, už jsem se vyblbl s benzínem, teď mám auto už na normální jezdění a žádný kravinky

Odesláno

Tak moje peginka v combiku ve verzi Palm Beach.

Alu Autec 15tky ET15 s pneu Barum Bravuris 2 195/50 r15

Už má holka chudák něco za sebou lak plný škrabanečku a občas i dulek se najde ale byla za pěkný peníz , jela krásně a ten interier mě dostal luxus :D:papa

post-35675-14109617681237_thumb.jpg

[upravil dne 4/6/11 20:05 Molof]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...