Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Tak to je to co potřebuju taky už dlouho, nemáš chut se zastavit na chvíli? :D :D :D

ani ne voskování mám na dlouho dobu dost :D ..

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

díky :) ... no nevím odkud jsi ty .

už vieš ;-) a no, nebolo to dnes až také zlé, premenlivo oblačno...ale dnes práve vôbec nebol čas...zato včera som pozeral celý deň cez okno, ako chčije...
Odesláno

čert vem kvalitu fotek ..... máš to hezký ;-) Jeden dotaz (jelikož mám taky benzín 1,4) - jak Ti to jezdí s těma liťákama ? Pozoruješ nějaký rozdíl oproti plechům ? Jo a vlastně ještě jedna - co zkušenosti s ofukama ? Je to k něčemu ? :)

Odesláno

ooo, ďakujem, ďakujem, ty to ale tiež máš fešné :-) Darmo, tieto posledné modely bývajú zväčša k svetu...

No, najprv tie ofuky - vieš, mne sa to ťažko porovnáva, bo som nejazdil bez nich...pozitívne ale hodnotím to, že môžeš nechať na parkovisku auto s oknami na 4-5 cm otvorenými a nikto to nevidí. ďalej v daždi je to veľká výhoda - môžeš mať pootvorené a dovnútra nenaprší...keď ale idem rýchlejšie, aj tak je to hlučné - ale ak mi je teplo, mám predsa klímu ;)

No a disky - hm, čo Ti poviem, rozmer je ten istý, ako plechy, takže asik veľký rozdiel nebude...no a aj tak to nevoem porovnať, bo plechy som nikdy nemal...

PS - ale zasa sme trochu OT :nevim

post-0-14109612695348_thumb.jpg

Odesláno
vypada moc luxusne...
Jj, iba trošičku kazia dojem tie puklice...

Mám tam už zimní, proto plechy a poklice. Letní mám na voze druhém.

-lehce offtopic, ale ze stejného místa :)

5rfo_3f1Rv.jpg

btw k P306: 1.4 55kw , rv. 1996 , najeto 115tis, 1. majitel je z rodiny, auto celý život garážováno, v zimě prakticky neježděno, airbag, posilovač řízení, el. přední okna, imobilizér na PIN, vše v původním stavu (mimo spotřební věci jako spojka, destičky, čepy ...). Mimo lehce prohnutý blatník od vandalů na sídlišti (jako by se o to někdo opřel kolenem) nad PZ kolem (jde vidět i na fotce) je prakticky ok.

-ale o tom kdyžtak v jiném tématu, později.

Odesláno
Olalááá, si sa vyhral vo FS, že ano ;-) ale pekné-pekné :papa

Vzhled vozidla na fotografii je identický se vzhledem vozidla na cestě. Kola jsou originál z Porsche 924, karoserie jsou v obou případech od prvního měsíce pod garáží a opečovávané. Foceno zrdcadlovkou Canon 350D, režim stíny + extérní/přídavný blesk.

• O 2 týdny později...
Odesláno

oooo, to je krása...ale najväčšia krása nastane po sadnutí za volant, otočení kľúčika, zohriatí motora a poriadnom prišliapnutí plynu :roker

[upravil dne 19.9.2010 od ferrari]

Odesláno

no ta sa musim pridat k vacsine auto vyzera fakt luxusne...a starsi model sa mi viac paci ako novsi pred faceliftom.....inak nemas niejake foto inretieru nadodou ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...