Guest StibTo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: BOSSCZ Tak to je to co potřebuju taky už dlouho, nemáš chut se zastavit na chvíli? :D ani ne voskování mám na dlouho dobu dost .. Citovat
ferrari Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: Stibto díky ... no nevím odkud jsi ty . už vieš ;-) a no, nebolo to dnes až také zlé, premenlivo oblačno...ale dnes práve vôbec nebol čas...zato včera som pozeral celý deň cez okno, ako chčije... Citovat
ferrari Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 A zasa jedna...ale ospravedlňte kvalitu fotky, blbé Nokie Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 čert vem kvalitu fotek ..... máš to hezký ;-) Jeden dotaz (jelikož mám taky benzín 1,4) - jak Ti to jezdí s těma liťákama ? Pozoruješ nějaký rozdíl oproti plechům ? Jo a vlastně ještě jedna - co zkušenosti s ofukama ? Je to k něčemu ? Citovat
ferrari Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 ooo, ďakujem, ďakujem, ty to ale tiež máš fešné :-) Darmo, tieto posledné modely bývajú zväčša k svetu... No, najprv tie ofuky - vieš, mne sa to ťažko porovnáva, bo som nejazdil bez nich...pozitívne ale hodnotím to, že môžeš nechať na parkovisku auto s oknami na 4-5 cm otvorenými a nikto to nevidí. ďalej v daždi je to veľká výhoda - môžeš mať pootvorené a dovnútra nenaprší...keď ale idem rýchlejšie, aj tak je to hlučné - ale ak mi je teplo, mám predsa klímu No a disky - hm, čo Ti poviem, rozmer je ten istý, ako plechy, takže asik veľký rozdiel nebude...no a aj tak to nevoem porovnať, bo plechy som nikdy nemal... PS - ale zasa sme trochu OT Citovat
oni Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 a muzu se zeptat na info o tom aute, vypada moc luxusne... Citovat
ferrari Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 vypada moc luxusne...Jj, iba trošičku kazia dojem tie puklice... Citovat
Sektor Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 vypada moc luxusne...Jj, iba trošičku kazia dojem tie puklice... Mám tam už zimní, proto plechy a poklice. Letní mám na voze druhém. -lehce offtopic, ale ze stejného místa btw k P306: 1.4 55kw , rv. 1996 , najeto 115tis, 1. majitel je z rodiny, auto celý život garážováno, v zimě prakticky neježděno, airbag, posilovač řízení, el. přední okna, imobilizér na PIN, vše v původním stavu (mimo spotřební věci jako spojka, destičky, čepy ...). Mimo lehce prohnutý blatník od vandalů na sídlišti (jako by se o to někdo opřel kolenem) nad PZ kolem (jde vidět i na fotce) je prakticky ok. -ale o tom kdyžtak v jiném tématu, později. Citovat
ferrari Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Olalááá, si sa vyhral vo FS, že ano ;-) ale pekné-pekné Citovat
Sektor Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Olalááá, si sa vyhral vo FS, že ano ;-) ale pekné-pekné Vzhled vozidla na fotografii je identický se vzhledem vozidla na cestě. Kola jsou originál z Porsche 924, karoserie jsou v obou případech od prvního měsíce pod garáží a opečovávané. Foceno zrdcadlovkou Canon 350D, režim stíny + extérní/přídavný blesk. Citovat
pug306 Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 no tak z toho auta tam chybaju niejake casti ....tipoval by som to na cabriolet Citovat
Savec24 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 čau kluci, tak tohle je moje S16. Mám ji už skoro 3 roky. Snad se bude líbit. Citovat
Stifler Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Savec24: Vypadá nádherně. Ty kola mi připomínají kola z Coupé od Toma406. Citovat
ferrari Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 oooo, to je krása...ale najväčšia krása nastane po sadnutí za volant, otočení kľúčika, zohriatí motora a poriadnom prišliapnutí plynu [upravil dne 19.9.2010 od ferrari] Citovat
pug306 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 no ta sa musim pridat k vacsine auto vyzera fakt luxusne...a starsi model sa mi viac paci ako novsi pred faceliftom.....inak nemas niejake foto inretieru nadodou ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.