zabit Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Cece ale ze by ses podival za kamaradem tak to ne, jen pockej ve skole, ja si to s tebou vyridim ty kola jsou nakonec docela pekny..... z dálky Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: zabit Cece ale ze by ses podival za kamaradem tak to ne, jen pockej ve skole, ja si to s tebou vyridim ty kola jsou nakonec docela pekny..... z dálky hele neprovokuj nebo budes opravdu zabit;) Z blizka jsou jeste hezci kdyz se v tom lestenym odrazi ta cerna, vis co ti na to reknu,TO MU VUBEC NEROZUMIS!!!:D Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 to Stifler: bydlis mimo svuj barak nebo mimo jilemnici? urco,ja pak budu v hradci porad,tak kdyz budes mit cestu,dej vedet! Diky za pochvalu. Citovat
Stifler Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: oni to Stifler: bydlis mimo svuj barak nebo mimo jilemnici? urco,ja pak budu v hradci porad,tak kdyz budes mit cestu,dej vedet! Diky za pochvalu. Určitě se ozvu, bydlim mimo barák i mimo Jilemnici. Teď bydlim cca 9 km od Jilemnice. Není za co děkovat, zasloužíš si chválu za dobře odvedenou práci. Citovat
Meldik Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 parada ONI.....koukam, ze jste meli minisrazek..... Citovat
Meldik Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 taky pridam....s hlidacem..... [upravil dne 9.9.2009 Meldik] Citovat
Voighta Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 oni: nejvíc s mi líbí ta druhá písečná fotka. Ta červená lucifer má fakt něco do sebe,moc pěkná barva i celý auto [upravil dne 9/9/09 Voighta] Citovat
309GT Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 oni: Paráda!Jen by to chtělo dolů a na kufru zavařit zámek a sundat samolepky:D Jinak Citovat
oni Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 vsem moc dekuju, urcite to potesi,zrovna od tech co to mu rozumnej! no o snizeni porad premyslim, na stavak prachy mit nikdy nebudu a kdybych delal jenom pruziny,mozna, jenze ty zase sehnat za dobrou cenu. v zima mame hodne snehu a tohle je auto na kazdodenni jezdeni! zamek me tam taky vadi,ale zase prace s tim to zavarit a lakovat,toho tam radso necham!samolepky uznavam,ale jedno bylo darek od pritelky a druhy je vesnice v ktery bydlim a to se zase jen tak nevidi! to meldal: jenom s jednim clenem,ale rikali sme,ze by sme udelali malej sraz,takovy ty mistni,uz je nas docela hodne, a treba i nejaky jablonecaci, ci liberecaci by mohli taky nekam prijet,coz? jen na kafco,cigo nekam? Citovat
Voighta Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Oni : Tak to s tím zámkem udělej jako já.Jelikož auto taky denně používán a občas i ten kufr,tak jsem tu stávající packu o něco zkrátil.Jukni u mně do ,,příběh auta\" - první strana cca uprostřed Citovat
PnR Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 oni: mam znizeny predok, jazdim kazdy den a da sa to prezit, zimy tiez uz boli a nerobim pluh kym to neznizis ako cakom tak si podla mna v pohode Citovat
Voighta Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Taky si myslím že třeba 3 cm by byly v pohodě.Já už se nemůžu dočkat zimy až si někde zaplužím Citovat
oni Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 jeste sem dam jednu fotku krouzku vlastni vyroby! Jinak kdyby se naskytla koupe jenom pruzin za dobrou cenu,vzal bych je! mel jsem kupovat od clena male froga,ale pak se vubec neozval,dal jsem neschanel,tak kdyby ste nekdo o necem vedel! Jinak jeste si pohravam s jednou myslenkou a to, ze bych sehnal narazniky origo s cernou oterovou listou, ale to se mi zatim vubec nedari! to Voighta: ten cudl u tech kufrovejch dveri si rezat nemusel,nektery 306tky v social verzi meli takovej holej jen ramecek,ale to sem taky nikde nesehnal! Citovat
309GT Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 To nebyli social verze,ale S16ky a nový modely;) (ten zámek) Ale Voighta to vyřeši pěkně,nikdy jsem si toho nevšiml:D Citovat
oni Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Původně zaslal: 309GT To nebyli social verze,ale S16ky a nový modely;) (ten zámek) Ale Voighta to vyřeši pěkně,nikdy jsem si toho nevšiml:D novy modely pak meli ramecek se znakem lva, to nemyslim, tohle byl ramecek jako mam ja,ale byl bez toho rantlu za kterej prave ty dvere otviras! [upravil dne 11/9/09 oni] Citovat
309GT Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Jo,máš pravdu:D Ale třeba S16ky mají většinou jen rámeček;) Jedna parkuje denně u baráku,tak to vím 100% Citovat
marko306 Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 nie su špatné, ale tie predtým sekli tomu autu viac;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.