Voighta Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 Třeba tam číňani začly už dávat lepší diody než na ty první AE Citovat
kovi306 Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 jj 309GT má pravdu ptž většina AE je žlutých Citovat
hAjPR Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: kovi306 jj 309GT má pravdu ptž většina AE je žlutých já si spíš myslím, že ta barva vznikla dlouhou expozicí na foťáku, případně jiným procesem Citovat
Stifler Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Ludweek: Krásnej \"vykuk\" na krásných kolečkách. Co to je zač (značka, rozměr, ET)? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 team dynamics motorsport pro race 1.2 15\" ET15 Citovat
Béďa Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Ludweek: za kolik je pustis?? vypadaj suprove Citovat
Guest Ludweek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: Béďa Ludweek: za kolik je pustis?? vypadaj suprove a nechces cerny?? Citovat
kovi306 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 ale tyto kola mě taky zajmaji...sou krásné, cena? viem že je asi neprodáš a za kolik si je pořídil? dyštak dej foto těch černých [upravil dne 26/8/09 kovi306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: Voighta HTP = horse three power alebo Héén ty píčo Hravo trhne porsche ... Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 tak sem si minulej tejden pohral s kapotou protoze muj piskot byl od minulyho majitele trosku na predek tuklej a opravenej a tak to zacalo na hrane vesele hnit... tak sem predni hranu celou urizl flexou a navaril delsi kus a kdyz sem si rekl, ze uz rezu, tak se si udelal aji kaplicku na intercoler... no a nakonec sem to cakl cernou barvou, jako treba nekoho napadne to, ze jak jsou ty cerny ruzky nad vnitrnima spicama svetel, tak by nemusely bejt nastrikany, nebot by to jiste vypadalo lip... ale musi to byt, nebot i tam to bylo shnily no a jiste Vas napada, estli je nejak ta kaplicka znat... verte mi nebo ne, je! mozna to je dany tim,ze ten hadr pod kapotou uz treba byl nejaky proboreny nebo tak... ale proste po chvili jizdy (prikladam to tomu, nez se to pekne vychladi) tak zacne bejt auto dravejsi od 2,5tis otacek... proste poddajnejc leti do otacek... jo a jeste sem predelal ten znak na masce... ale v nejblizsi dobe pujde pryc a zahladim masku dorovna... [upravil dne 6/9/09 BUTCHER306TD] Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Tak po dlouhe dobe davam aktualni fotky, auto je jiz dle mych predstav, takze asi konecna faze! jinak jsem potkal clena 309fun, ktery ma stejny kola jako ja. Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: PnR ta radicka je z fabie? jj je... Citovat
GRiMx Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: oni Tak po dlouhe dobe davam aktualni fotky, auto je jiz dle mych predstav, takze asi konecna faze! jinak jsem potkal clena 309fun, ktery ma stejny kola jako ja. moc pěkný !!!! Citovat
Dopiťák Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Oni moooc pekny auti a ta maska hmm vypada luxusne(vlastni vyroba?) :potlesk Citovat
Stifler Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Teda Ondro, musim smeknout. Tvoje auto vypadá fakt parádně. Je vidět, že se o něj parádně staráš, k tomu není co vytknout. Už se těšim, až se zase někdy uvidíme a zkouknu tvoje autíčko live. Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: tommas11 Oni moooc pekny auti a ta maska hmm vypada luxusne(vlastni vyroba?) :potlesk Diky, nn je to putovni maska od marty777 Citovat
oni Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Stifler Teda Ondro, musim smeknout. Tvoje auto vypadá fakt parádně. Je vidět, že se o něj parádně staráš, k tomu není co vytknout. Už se těšim, až se zase někdy uvidíme a zkouknu tvoje autíčko live. Diky i tobe, za to ja jsem po prazkach prisel na PC forum a nestacim se divit kolik lidi zmenila svy auta vcetne tebe, taky rad te uvidim na zivo,treba od rijna budu v hradci,tak kdyz budes mit cas a nebo dame spicha nekde na ceste mezi tebou a mnou,hm? Citovat
Stifler Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Stifler Teda Ondro, musim smeknout. Tvoje auto vypadá fakt parádně. Je vidět, že se o něj parádně staráš, k tomu není co vytknout. Už se těšim, až se zase někdy uvidíme a zkouknu tvoje autíčko live. Diky i tobe, za to ja jsem po prazkach prisel na PC forum a nestacim se divit kolik lidi zmenila svy auta vcetne tebe, taky rad te uvidim na zivo,treba od rijna budu v hradci,tak kdyz budes mit cas a nebo dame spicha nekde na ceste mezi tebou a mnou,hm? jj, mam 406ku od 6. července, zatim spolu máme najeto cca 3500 km a pohoda, to že mi svítí kontrolka bočních airbagů a bliká kontrolka \"airbag\", to neberu jako žádnou závadu. Změna je život, ale určitě si najdu čas, abysme se někde potkali, do Hradce čas od času jedu s přítulkou, tak se třeba někdy domluvíme. Mobil na tebe snad stále mam. Jinak už asi půl roku nebydlim doma, takže pokud bysme se chtěli sejít někde mimo Hradec, tak bysme se museli domluvit. Už se těšim, tvoje 306ka prokoukla a vypadá jako kdyby sjela z pásu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.