Tomáš.š. Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 a jeste jedno foto...kdo by řek že je to 1996...co_ Citovat
vitin Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Tak sem taky dám mýho Piškótka činanýho... [upravil dne 7.3.2008 vitin] Citovat
dzavel Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Až na to křídlo moc pěkné. :xvulKolik žere automat? Měnils něco? Dík Citovat
numeros77 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 mooooc pekne kolesa ale tiez mi tam vadi to kridlo... Citovat
vitin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 No to křídlo si vybrečela dcera, za rok bude mít papíry a chce to do té doby podle svých představ. Ale už jsem ji zpracoval a přesvědčil, že půjde dolů a místo něj už mám nalakovaný kšilt, ten tam chci pro změnu já. Původně jsem to chtěl fotit až po přehození, ale zrovna jsem to umyl a pak už to bude zase zaliskaný a kdoví, jaké bude počasí. [upravil dne 8.3.2008 vitin] Citovat
vitin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: dzavel Až na to křídlo moc pěkné. :xvulKolik žere automat? Měnils něco? Dík Zatím jsem nic neměnil, automat mi přes léto bere na delší trasy 6,5 - 7l, běžný provoz mezi 7 - 8l, ale přes zimu s tím jezdím kilometr do obchodu a to se dostanu na 10l. Citovat
vico.b Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Jj, křídlo 306ce nesluší, ale kšilt ano... Citovat
numeros77 Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: vitin No to křídlo si vybrečela dcera, za rok bude mít papíry a chce to do té doby podle svých představ. Ale už jsem ji zpracoval a přesvědčil, že půjde dolů a místo něj už mám nalakovaný kšilt, ten tam chci pro změnu já. Původně jsem to chtěl fotit až po přehození, ale zrovna jsem to umyl a pak už to bude zase zaliskaný a kdoví, jaké bude počasí. [upravil dne 8.3.2008 vitin] ty kokos to je sranda ze dcera...to prvy krat pocujem ze sa babe neco taketo paci...takze prva tunerka...perfektne:super Citovat
vitin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: numeros77 Původně zaslal: vitin No to křídlo si vybrečela dcera, za rok bude mít papíry a chce to do té doby podle svých představ. Ale už jsem ji zpracoval a přesvědčil, že půjde dolů a místo něj už mám nalakovaný kšilt, ten tam chci pro změnu já. Původně jsem to chtěl fotit až po přehození, ale zrovna jsem to umyl a pak už to bude zase zaliskaný a kdoví, jaké bude počasí. [upravil dne 8.3.2008 vitin] ty kokos to je sranda ze dcera...to prvy krat pocujem ze sa babe neco taketo paci...takze prva tunerka...perfektne:super Ona je chováním jak kluk, jezdí na motocrosce, v pokoji vylepené tuning auta, přitom hezká, drobná blondýnka do které by to nikdo neřekl. A to jezdila na prkně s těma kolečkama, rajtuje na koni, no hrůza... [upravil dne 8.3.2008 vitin] Citovat
vitin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Citovat
vico.b Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Jo tááák, už to začíná dávat smysl No zrovna včera jsem dával do auta silverstarky Citovat
vitin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: vico.b Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Jo tááák, už to začíná dávat smysl No zrovna včera jsem dával do auta silverstarky No vidíš, tak to už by šlo! Kurňa, to jsem dohazovač. Ještě se zbavit toho jejího hňupa... Citovat
agresssor Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Jo tááák, už to začíná dávat smysl No zrovna včera jsem dával do auta silverstarky No vidíš, tak to už by šlo! Kurňa, to jsem dohazovač. Ještě se zbavit toho jejího hňupa... Jí vem někdy na sraz:D uvidíš jakej bude zájem:D Citovat
chechet Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: vitin No vidíš, tak to už by šlo! Kurňa, to jsem dohazovač. Ještě se zbavit toho jejího hňupa... :D:D Citovat
vitin Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Jo tááák, už to začíná dávat smysl No zrovna včera jsem dával do auta silverstarky No vidíš, tak to už by šlo! Kurňa, to jsem dohazovač. Ještě se zbavit toho jejího hňupa... Jí vem někdy na sraz:D uvidíš jakej bude zájem:D Na sraz by chtěla víc než já! Citovat
agresssor Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: vitin Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Původně zaslal: vitin Původně zaslal: vico.b Jj už chybí jen telefonní číslo No, potřeboval bych pro ni někoho schopnýho, ona si najde vždycky samý lemply co si neumí vyměnit ani žárovku. Jo tááák, už to začíná dávat smysl No zrovna včera jsem dával do auta silverstarky No vidíš, tak to už by šlo! Kurňa, to jsem dohazovač. Ještě se zbavit toho jejího hňupa... Jí vem někdy na sraz:D uvidíš jakej bude zájem:D Na sraz by chtěla víc než já! TAk co ti brání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.