Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní velkosraz???  

1. 1. Zimní velkosraz???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Jsem bratranek MK405. Fakt mne zlkal na lvíčka. Takový GTi by nebylo vůbec špatný...Nafta patří do kamen:P;)

K tomu plánovanýmu srazu: Myslím, že MK405 má o spolujezdce postaráno, určitě pojedu...

Odesláno
Napsán autorem Kolli

Takový GTi by nebylo vůbec špatný...

Ale sehnat pěkný GTIčko, si myslím, bude velkej problém. Vycházím z toho, že většinou si takovou nadupanou 205ku pořídí mladí, nezkušení zobáci (přece jenom je to relativně levnej a dostupnej nadupanec), kteří to časem někam pošlou (jako třeba Luger), pak to hoděj nějakýmu klempírovi, ten tomu za pár kaček porovná fazonu (mlaďas většinou nemá prachy na zafinancování pořádně udělané opravy) a GTIčko jde s velkou slávou změnit majitele (nejlépe se třeba odveze z Prahy do Ostravy, aby novej majitel v případě zjištění \"drobných\" závad zvážil, jestli se mu chce trmácet rozbít původnímu majiteli ústa nebo jestli se na to vykašle. Co se týče GTIček, které jezdí v ČR, většinou jde o auta dovezená zvenku a to většinou i dost bouraná - takže to zvaž, ale nechceš - li ropáka, klidně bych se poohlídl po nějaké té 1,4, ta půjde 100% sehnat v lepším stavu než GTIčko. To jsou rady, které jsem vypozoroval za těch pár měsíců, co chodím na toto fórum, nikdy jsem GTIčko nesháněl, ale tohle se tu určitě psalo už mnohokrát. Vítám Tě mezi námi a na srazu v Semilech poklábosíme jistě víc.

Odesláno
Napsán autorem Kolli

Takový GTi by nebylo vůbec špatný...Nafta patří do kamen:P;)

Ohledně toho GTI souhlasím s Medvědem. Nemá to cenu, pokuď nemáš známý. Pravda jsou levný, ale stav je horší než cena.

Nafta nepatří do kamen. Taková 205 1.9d není vůbec špatná. Malé a mrštné auto.

Odesláno

To Kolli : ahoj ...taky se přikláním k názoru , že sehnat pěkně zachovalou 205 GTI jde steží bez

známostí. To radsi 1.4 (jede taky pěkně)

Měl jsem tu možnost vyzkoušet.

Ale jestli mermomocí chceš GTI tak se připrav že do nej budeš muset hodně nacpat.

Pokud nemáš známí, který ti seženou pěkný kousek. :papa:papa

Odesláno

Diky moc za rady, koukam, ze to tu celkem žije. Myslim, že mate vsichni pravdu, nastesti znamej mechanik taha auta z italie, tak sem myslel, ze bych to tam s nim jel obhlidnout a treba bych vybral neco slusnyho. priklanel bych se k 1.6, ta trochu jede, spotreba rapidne mensi nez u 1.9 a hlavne ruceni neni za osmicku/jar. Dieslik je dobrej, to vim. Bratranek mk405 mel 205 1.8d a je fakt ze ten kroutacek od spodu tam byl cejtit hned po seslapnuti... a jela za pusu. Nicmene benzin je benzin a na ten nedam dopustit:bojim Ale jak rikam uvidim co talijáni. Na srazu pokecame:papa

Odesláno

Když ho přitáhnu na značkách tak to by mnelo jit nejak zaridit, ne? Ja musim pokecat s tim clovickem co ty auta taha a uvidim. Papiry od GTička samozřejmě nemam:(

Odesláno

Dle platných předpisů můžeš přihlásit automobil stáří maximálně 8 let, tzn. momentálně rok výroby 1997 - máš pocit, že se v tomto roce 205 GTI vyráběly? Viděl jsem 205, r.v. 1999, ale byla vyrobená někde v Asii, určitě však ne pro evropský trh ( a jako přestavbovka stála kolem 70tKč - teď nevím, jestli včetně papírů nebo bez, ale byla fakt hezká).

Odesláno
Napsán autorem Kolli

Papiry od GTička samozřejmě nemam:(

Já bych asi o papírech na GTIčko věděl, MKčko tuším by si taky mohl vzpomenout, kdo že by je mohl chtít prodat, ale je to na 1,9ku. Na 1,6 GTIčko je budeš shánět asi hůř, třeba se Ti to ale povede.

[Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 17:53:32 +0000Mon, 3 Jan 2005 17:53:32 +0000Mon, 3 Jan 2005 17:53:32 +0000Mon, 3 Jan 2005 17:53:32 +0000 Medvěd]

Odesláno

hm, to je fakt. Nicméně třeba se někomu povedlo rozstřelit 1.6 tak šikovně, že z toho zbyly jen papíry. No a když ne... tak koupim 2 a udelam z toho1 pojizdny - teda ja to delat nebudu, na to fakt nemam cas, ani vercajk. Však ono to nějak pujde. Protože všechno jde když se chce, akorat maly dite nejde, to leze a duchodce z hospody kulha. Jeste jednou diky za vlidny přijetí. :papa

Odesláno

tu naftu do kamen si vyřídíme:mad::D

mladý nezkušený roztřelovač aut = bratránek :D:D:D

ale dost srandiček s Gti jsem mu to vysvetloval, ale marně. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem Kolli

hm, to je fakt. Nicméně třeba se někomu povedlo rozstřelit 1.6 tak šikovně, že z toho zbyly jen papíry. No a když ne... tak koupim 2 a udelam z toho1 pojizdny - teda ja to delat nebudu, na to fakt nemam cas, ani vercajk. Však ono to nějak pujde. Protože všechno jde když se chce, akorat maly dite nejde, to leze a duchodce z hospody kulha. Jeste jednou diky za vlidny přijetí. :papa

Taky bych o jedněch papírech na 1.9 věděl :D :D Mám je fkapse :papa

Odesláno

Radek: copak? Jo, mám jednu 205 1,9D, r.91... A taky mám od včerejška 205 1,6GTI :D;) Pokud u mě vydrží do termínu srazu a budu mít jo náladu, tak s ní třebas přijedu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...