Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Prosím o pomoc.Přijel jsem domů a nešlo vypnout klíčem zapalování(předtím bez problémů),byl jakoby zaseklý.Tak jsem to chcípl přes rychlost.Klíč jsem nakonec vyndal,ale šel hodně ztuha.No a největší problém je,že zůstaly kontrolky rozsvícený jako když je v poloze připraven na nastartování.Co s tím .Díky

Odesláno

Možno sa ti stalo to čo raz mne, ten kolík čo trčí zo zámku a otáča spínačkou sa zlomil. Stačilo vymeniť zámok. Vybratie kolíka zo spínačky bol ale pôrod. Ten úlomok spôsobuje, že to ide z tuha. Toto by bol ešte ten lepší prípad. Nechodil ti kľúč aj predtým ztuha najmä do polohy pri štartovaní? Najmä keď je teplo drhne a potom sa to láme.

[upravil dne 10.6.2010 AnotherOne]

Odesláno

No nič skú zatiaľ vybrať zámok a pozrieť ako to tam vyzerá. Potom by spínačka mala ísť otočiť skrutkovačom. Chvíľu som tak aj ja jazdit - štartoval som skrutkovačom. Nebol to ale Peugeot ale malo by to byť podobné. Niekde tu bol návod ako vybrať zámok.

Odesláno

no už jsem taky 2x rozhejbával 1x u 406 a 1x u VW Polo, můžeš zkusit poslední pokus - stříkni tam WDčko porajbuj s klíčkem dovnitř ven dokola... pokud se uvolní tak je asi nejlepší to vystříknou tlakovým vzduchem a namazat grafitem ( po tom WD by se ti tam lepil prach ). Samozřejmě to nepomůže poku je tam nějaký opotřebení...

Co se týká výměny tak nevím jak konkrétně u tohohle auta, ale většinou se dal seskládat nový zámek podle klíče a nebo objednat hotový podle VIN, ale myslím, že levněji seženeš komplet sadu z vrakáče.

[upravil dne 10/6/10 koblih69]

Odesláno

Tak jsem to odstrojil,ale nevíte někdo jak mám vyndat ten zámek?,Je tam šroubek,pak takový mačkací čudl.Po tom co jsem vše oddělal,tak to nejde ven..

Odesláno

Nějak jsem nepochopil co je vlastně ta spínací skřínka.To je to pouzdro a v nem zámek??Podle me se pokazil zamek ne?Ale nikde jsem ho na netu nenasel.:fnuk

Odesláno

Tak jsem to celý rozdělal a je v háji spínačka.(Zámek se otáčí jde volně).Je tam takový Y,co právě spojuje kontakty a kterým nešlo volně hýbat.Tak jsem to vykuchal,aby šlo aspoň zamknout centrálem.Nevíte co stojí nová??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...