sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Zdravím.Prosím o pomoc.Přijel jsem domů a nešlo vypnout klíčem zapalování(předtím bez problémů),byl jakoby zaseklý.Tak jsem to chcípl přes rychlost.Klíč jsem nakonec vyndal,ale šel hodně ztuha.No a největší problém je,že zůstaly kontrolky rozsvícený jako když je v poloze připraven na nastartování.Co s tím .Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Dobabraná spínacia skrinka. Vypoj batériu kým ju vymeníš. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 A nešla by prosímtě nějak rozchodit?,A kdybych jí vyměnil,jak to bude s klíčema??Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Rozchodiť asi nie. Skús ešte druhý kľúč keď máš. Podľa VIN by ti mali dodať skrinku pre tvoje kľúče, ale keď si ich ešte nemal menené. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 druhým klíčem jsem to zkoušel a taky nic.Vubec to nepřeskakuje ty polohy.Jen se to ztuha točí.. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Možno sa ti stalo to čo raz mne, ten kolík čo trčí zo zámku a otáča spínačkou sa zlomil. Stačilo vymeniť zámok. Vybratie kolíka zo spínačky bol ale pôrod. Ten úlomok spôsobuje, že to ide z tuha. Toto by bol ešte ten lepší prípad. Nechodil ti kľúč aj predtým ztuha najmä do polohy pri štartovaní? Najmä keď je teplo drhne a potom sa to láme. [upravil dne 10.6.2010 AnotherOne] Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Právě že ne.šlo to krásně zlehka.. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 No nič skú zatiaľ vybrať zámok a pozrieť ako to tam vyzerá. Potom by spínačka mala ísť otočiť skrutkovačom. Chvíľu som tak aj ja jazdit - štartoval som skrutkovačom. Nebol to ale Peugeot ale malo by to byť podobné. Niekde tu bol návod ako vybrať zámok. Citovat
koblih69 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 no už jsem taky 2x rozhejbával 1x u 406 a 1x u VW Polo, můžeš zkusit poslední pokus - stříkni tam WDčko porajbuj s klíčkem dovnitř ven dokola... pokud se uvolní tak je asi nejlepší to vystříknou tlakovým vzduchem a namazat grafitem ( po tom WD by se ti tam lepil prach ). Samozřejmě to nepomůže poku je tam nějaký opotřebení... Co se týká výměny tak nevím jak konkrétně u tohohle auta, ale většinou se dal seskládat nový zámek podle klíče a nebo objednat hotový podle VIN, ale myslím, že levněji seženeš komplet sadu z vrakáče. [upravil dne 10/6/10 koblih69] Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Rozchodenie nepomôže, keďže zámok je vypnutý a spínačka zostala zopnutá, ale skúsiť to môže. Citovat
koblih69 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Souhlas v tomhle případě asi ne, vyndat ven a pak se uvidí. Někteří zámečníci si poradí i s tímhle. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Aha.Tak si zkusím nějak pohrát s tím zámkem.Na kolik tak vyjde zámek nebo celá spínačka podle vinu?? Citovat
Benžík Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Spínačka je ve vin? Takže i klíče? A vin je vidět v levym rohu předního skla. To si může nechat každý udělat klíče od jakýho auta chce? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Presnejšie spínačka je rovnaká nezávislá od kľúča. Podľa VIN sa dá zistiť ten štvormiestny kód na výrobu kľúčov. A podľa neho kľúč. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Tak jsem to odstrojil,ale nevíte někdo jak mám vyndat ten zámek?,Je tam šroubek,pak takový mačkací čudl.Po tom co jsem vše oddělal,tak to nejde ven.. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Malo by to ísť von len so strčeným a otočeným kľúčom. Ako má byť otočený ale neviem. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Aha,nejde vůbec...Zkusím nějak ty polohy.A jak je to tam v tom zámku?Zezadu do ty skřínky vedou kabely a jako protikus je ten zamek?, Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Nějak jsem nepochopil co je vlastně ta spínací skřínka.To je to pouzdro a v nem zámek??Podle me se pokazil zamek ne?Ale nikde jsem ho na netu nenasel. Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Nejde mi to vyndat,nevíte nějaký figl???:( Citovat
sefi79 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Tak jsem to celý rozdělal a je v háji spínačka.(Zámek se otáčí jde volně).Je tam takový Y,co právě spojuje kontakty a kterým nešlo volně hýbat.Tak jsem to vykuchal,aby šlo aspoň zamknout centrálem.Nevíte co stojí nová?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.