Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Posledni dobou mi lide co vezu rikaji ze auto ma divny zvuk jako \"elektromotor\" nejak sem to nevnimal cloveku to moc neprijde kdyz je v tom aute porat ale ted sem se zaposlouchal je to opravdu tak je to spise slyset ze strany spolujezdce mam 2.7 HDI nevite co by to mohlo byt?

Odesláno

Lozisko alternatoru, klimatizacie, serva, napinacie kladky, rozvody a kooooopec ineho. Najskor mava taky bzucavy zvuk servo. Meni sa ten zvuk s otackami, alebo ked tocis volantom?

Odesláno

Jestli při otáčení volantu se zvuk nemění tak servo můžeš vyloučit, ale jak zde bylo již psáno je tam ještě spousta dalších kladek které to můžou dělat. Snad nejhorší by bylo kdyby to byla nějaká kladka v rozvodech a nedej bože by se hryzla to bys měl vystaráno, takže bych doporučil co nejdříve to někomu svěřit aby se na to podíval, jelikož takle na dálku ti nikdo neřekne co to je.

Odesláno

No zostava len jedna vec zhodit remen co je na servo, klimu, alternator a pocuvat ci to bude to iste. Sice ti vyhodi chybu dobijania, serva atd, ale aspon budes na istom. Ked ten zvuk zmizne tak vies ze mas hladat na klime alebo alternatore, alebo nejaka kladka. Ak ten zvuk bude stale tak to je horsie ako vravel PECATU. Zajst co najskor do servisu. Ono ta V6ka sa dost zle opravuje a aj nie je lacna na servis.

Odesláno

řemenice nebo ložiško aleternátoru - možnost rozvodů, ale to je spíš vysoký zvuk.

Rozvody vpravo nahoře u kola, řemenice vpravo dole u kola, aletrnátor v pravo před motorem.

[upravil dne 10.6.2010 HakTac]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak nakonec to byl alternator, v cecham mi rekli ze novej me vyjde na 30 000 Kč což sem odmitl dat, tak ho rozebrali a rikaly ze je to volnobezka, tak ji zkousely sehnat, mezitim sem jel na dovolenou a co se nestalo v chorvatsku alternator chcipnul. Zajel sem do servisu a tam mi typek dal novej aleternator za 3300 Kun a starej mi dal sebou zpatky. Takze sice trosku nervy pri dovolene ale asi sem na tom vydelal ;)

[upravil dne 22/7/10 tessicz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...