Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klimatizace

Recommended Posts

Odesláno
:rokerčaute prave som prišiel zo servisu peugeot Trnava novy filter čistenie vymena chl.kvap.klima funguje perfektne ked mi ukazal filter humus hodina čakania cena 75.24e:super
Odesláno

ja idem menit chladic na klime na 407 sedane, vymenia mi to v servise kde plnia klimu, vraj v pohode, ale pocul som cosi ze dat dole naraznik predny z 407 my, je troska problem, tak ci to dokazu alebo im mam dat dake info ako na to ,,, teda nechcem aby sa s tym babrali pol dna,,

• O 4 týdny později...
Odesláno

caute ja mam problem s klimou a to dost velky unika my freon (predpokladam ze to bude kondenzator) a klima chladi iba jednu polku auta na soferovej strane ide studeni a na spolujazdcovej teply predpokladam ze to je ta blbost co to prepina na teply alebo studeny a to je zlomene,ak moze byt cena opravy???? mam dvojzonnu klimu.:bojim

Odesláno

Sice :xvul ale to bude asi z prehriatia organizmu.

Ufff uz som sa tesil ze budem mat zajtra opravenu klimu, ale chladic este neprisiel :bojim

Taaaak mi je teplucko ako nikdy.

Odesláno

Caute vsetci !

vonku je peklo a klima mi nejde,minuly rok som doplnal ,isla asi mesiac potom som nepouzival a tento rok prazdna zase,

ako ste riesili tento problem.Dakujem za kazdu radu,prip poradi dobry servis na klimu v okoli BA,nie na doplnenie ale na odstranenie uniku

dakujeeeeeeem!

[upravil dne 15/7/10 staco]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja idem menit chladic na klime na 407 sedane, vymenia mi to v servise kde plnia klimu, vraj v pohode, ale pocul som cosi ze dat dole naraznik predny z 407 my, je troska problem, tak ci to dokazu alebo im mam dat dake info ako na to ,,, teda nechcem aby sa s tym babrali pol dna,,

neviem aky mas rocnik, ale na mojej 2008cke chladic len odpojili (okruh bol prazdny , chladic mal unik) a vytiahnu zhora von. potom pol hodka tlakova skuska plus plnenie a hotovo. nech som tam /peugeot, ivanska cesta BA/ bol 1,5 hodiny aj s tym ze zacali 20 minut neskor ako mali.... teraz mam v maske tahokov a dufam ze kamienky uz daju pokoj, a ak to bola chyba materialu ze tento novy chladic je kvalitnejsi :-)

[upravil dne 15/7/10 merlin99]

Odesláno
Původně zaslal: staco

Caute vsetci !

vonku je peklo a klima mi nejde,minuly rok som doplnal ,isla asi mesiac potom som nepouzival a tento rok prazdna zase,

ako ste riesili tento problem.Dakujem za kazdu radu,prip poradi dobry servis na klimu v okoli BA,nie na doplnenie ale na odstranenie uniku

dakujeeeeeeem!

[upravil dne 15/7/10 staco]

No len mozes dufat, ze mas len niektoru hadicu prasknutu. To nie je taka draha oprava.

Ale pri rychlosti uniku chladiacej zmesy sa my tento tvoj pripad javy ddost podobny ako moj - prasknuty chladic klimy. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...