Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

hral jsem si s diagnostikou u me 206 cc a jedna fce mi ted zustava zahadou.

V menu PP mi pribyla polozka Overspeed ON/OFF, po zapnuti jeste PROGRAMMING a dlouhym stiskem tlacitka by se melo neco (asi rychlost) ulozit do pameti. Muzu to mackat jak dlouho chci a nic se nedeje. Nevi nekdo z vas jak to funguje?

Odesláno

Asi nemáš přípravu na tuto funkci. Pro omezovač musí být plynový pedál vybaven spínačem, který při silném došlápnutí plynu na podlahu deaktivuje omezovač. Je to z důvodu bezpečnosti. Aspoň tak je to na 407mě. Ten spínač prvděpodobně nemáš.

Odesláno

nevim. V diag kdyz jsem natvrdo nastavil nejakou hodnotu, tak to rvalo. Tedka nejak nic nastavit nejde.

Omezovac pri silnem doslapnuti na plyn, jsem nejak nepochopil. Nemas v tom aute automat?

Odesláno

Ten omedzovač čo myslel Honza je ovládaný samostatnou páčkou na volante a jeho súčasťou je tempomat. Pomocou páčky nastavíš max rýchlosť pre omedzovač a auto túto rychlosť neprekročí ani keď viac šľapneš na plyn. Z bezpečnostných dôvodov je ale na pedáli plynu spínač, ktorý sa zopne ak stlačíš plyn na doraz na podlahu. Je to pre prípad, že by si chcel okamžite zrušiť nastavené obmedzenie rýchlosti napr. pri predbiehaní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...